Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Μπήκε στο «κόλπο» της ανόδου η Προοδευτική Λάρυμνας

Στην διεκδίκηση της ανόδου μπήκε η Προοδευτική Λάρυμνας, καθώς νίκησε στον Άγιο Κωνσταντίνο τα Φάλαρα με 67-61.
Η αναμέτρηση έγινε την Κυριακή (12/4) στο κλειστό του Αγίου Κωνσταντίνου και άρχισε στις 6 το απόγευμα. Ήταν στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Β΄ Φάσης της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ (2ος Όμιλος).
Τα Φάλαρα του Αποστόλη Λαχανά γνώρισαν την 2η ήττα τους στα μπαράζ, ωστόσο έχουν ακόμη ελπίδες για την κατάληψη της 2ης θέσης την τελευταία αγωνιστική. Η ομάδα της Στυλίδας ξεκίνησε καλά και προηγήθηκε, όμως στην συνέχεια έμεινε πίσω στο σκορ και «κυνηγούσε» διαρκώς τον αντίπαλο χωρίς να μπορέσει να κάνει την ανατροπή. Πρώτος σκόρερ της ομάδας ήταν ο Κώστας Κωστούλας με 21 πόντους και 1 τρίποντο.
Η Προοδευτική του Δημήτρη Λουκά μετά το μέτριο ξεκίνημα της ανέβασε την απόδοση της και πήρε την πρωτοπορία στο σκορ. Η Προοδευτική κράτησε το πολύτιμο υπέρ της προβάδισμα μέχρι το φινάλε και μπήκε ξανά στην διεκδίκηση της ανόδου στην Β΄ ΕΣΚΑΣΕ. Στους 26 πόντους σταμάτησε ο εξαιρετικός Άρης Δάρρας.
Την τελευταία αγωνιστική στις (26/4) η Προοδευτική Λάρυμνας θα αναμετρηθεί με τον Άτλαντα και τα Φάλαρα με τον Οπούντιο Μαρτίνου.

Άριστη φιλοξενία
Η ομάδα του Πήγασου Αγίου Κωνσταντίνου φιλοξένησε τις δυο ομάδες στο γήπεδο της. Οι άνθρωποι της ομάδας ήταν κοντά και βοήθησαν τις δυο ομάδες σε ότι χρειάστηκαν.

Πρώτος και πάλι ο Κωστούλας
Εντυπωσιακός για ακόμη ένα ματς ήτα ο πλέι μέικερ των Φαλάρων Κώστας Κωστούλας, ο οποίος πέτυχε 21 πόντους βάζοντας και 1 τρίποντο.

26 ο Δάρρας
Και σε αυτό το ματς των μπαράζ το βάρος στο σκοράρισμα για την Λάρυμνα πήρε ο Άρης Δάρρας, ο οποίος βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα βάζοντας 26 πόντους. Στους 19 με 2 τρίποντα ακολούθησε ο Νίκος Τσελεκούνης.

3 με φάουλ
Συνολικά 3 αθλητές αποχώρησαν από το παιχνίδι κάνοντας 5 φαουλ. Πρόκειται για τον Κώστα Κωστούλα των Φαλάρων, τον Χρηστο Πέππα και τον Νίκο Τσουρακάκη της Λάρυμνας.

Τα δεκάλεπτα
18-14, 26-30, 40-45, 61-67

Συνθέσεις Ομάδων

Γ.Σ. Τα Φάλαρα (Αποστόλης Λαχανάς): Καρανίκας 3, Κωστούλας 21(1), Ρούσσος 4, Χάδος 8, Δημητρίου 4, Καραπέτσας 11, Λαϊνας 5, Ντινόπουλος 2, Χρυσαφόπουλος 2, Καρανάϊος

Α.Σ. Προοδευτική Λάρυμνας (Δημήτρης Λουκάς): Κοζιός 2, Πέππας 4, Χρυσοβέργης 10, Τσελεκούνης19(2), Δάρρας 26, Τσουρακάκης 4, Κηρολίβανος 2, Λυκούσης, Κυριάκος, Σπετσιώτης, Παπαγεωργίου

Διαιτητές: Αλέκος Κοτσιμπός & Κωνσταντίνος Περράκης (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)

Κριτές: Νίκος Καλαντζής & Διονύσης Αναγνώστου (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)


Φωτογραφίες: stilida.com
* Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Λουκά για την παραχώρηση του Φύλλου Αγώνα.