Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Φιλικό επίλεκτων παλαιμάχων με τον πρωταθλητή Ευρυτανίας για την οικονομική του ενίσχυση


Σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία προχώρησαν οι 4 προπονητές των ομάδων των Play Off της Α΄ Ευρυτανίας. Αποφάσισαν να διεξαχθεί φιλική αναμέτρηση επίλεκτων παλαιμάχων και του πρωταθλητή Ευρυτανίας.
Ο στόχος του φιλικού είναι η οικονομική ενίσχυση του πρωταθλητή για τα μπαράζ ανόδου. Η ημερομηνία του φιλικού θα ανακοινωθεί μετά την ανάδειξη του πρωταθλητή. Ήταν μια κοινή ιδέα του Γιώργου Χρυσαφόπουλου και του Λάκη Αναστασόπουλου, που είναι και συνεργάτες στις Ακαδημίες που διατηρούν. Την μετάφεραν και στους υπόλοιπους συνάδελφους τους, οι οποίοι ήταν σύμφωνοι, όπως και οι παράγοντες των ομάδων της 4αδας.
Η ομάδα των επίλεκτων θα αποτελείται από τους 4 προπονητές των ομάδων των μπαράζ (Φλωράκης, Χρυσαφόπουλος, Αναστασόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος) και ποδοσφαιριστών των ομάδων της 4αδας που τελείωσαν πρόσφατα την καριέρα τους ή αναμένεται να αποχωρήσουν από την ενεργό δράση στο άμεσο μέλλον.
Πρόκειται για κάτι που διεξάγεται για πρώτη φορά και έχει ως στόχο να καθιερωθεί για τα επόμενα χρόνια. Πρέπει όλες οι ομάδες να το «αγκαλιάσουν». Με τον τρόπο που διεξάγονται τα μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική, όποιος και εάν είναι ο πρωταθλητής χρειάζεται μεγάλη στήριξη από τις υπόλοιπες ομάδες για να μπορέσουμε να δούμε κάποια ομάδα στο μέλλον στην Γ΄ Εθνική.
Μετά από πληθώρα προβλημάτων που «ταλάνισαν» το Ευρυτανικό ποδόσφαιρο η χρονιά θα τελειώσει με κάτι όμορφο, που θα είναι σαν μια μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου.
Τα εισιτήρια θα ανέρχονται στα 2 ευρώ και θα μοιραστούν από ανθρώπους και των 4 ομάδων. Το φιλικό θα γίνει υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Ευρυτανίας και του Προέδρου της Γιώργου Παπαντζίμα. Η ΕΠΣ είναι χορηγός των εισιτηρίων που θα διανεμηθούν. Χορηγός επικοινωνίας του φιλικού θα είναι το “Evrytania Sport”, το οποίο στηρίζει πάντα όλες τις αθλητικές δραστηριότητες της περιοχής μας.