Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΑΠΟΚ Βελούχι-Αίολος 5-1

«Καταιγιστικός» ήταν ο ΑΠΟΚ στο πρώτο μέρος, όπου κυριάρχησε πλήρως και σκόραρε 5 φορές. Το Βελούχι έκανε το πρώτο «βήμα» για τον τίτλο, κερδίζοντας με το ευρύ 5-1 τον Αίολο.
Ο πρώτος τελικός αγώνας των Play Off της Α΄ Ευρυτανίας πραγματοποιήθηκε την Μ.Τετάρτη(16/4) στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και άρχισε στις 5 το απόγευμα. Έγινε παρουσία περίπου 50 φιλάθλων κάτω από αρκετό κρύο και διαστήματα ψιλόβροχου.
Ο ΑΠΟΚ του Γιάννη Φλωράκη κυριάρχησε πλήρως στο πρώτο ημίχρονο, βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα και σκόραρε 5 φορές. Από το πρώτο λεπτό κιόλας οι «κυανόλευκοι» πίεσαν και έκλεισαν τον αντίπαλο στα καρέ του. Τα 5 γκολ του ΑΠΟΚ πέτυχαν οι: Άλεξ Μπακαλίδης (2), Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος (2 γκολ, το 1 με πέναλτι) και ο Δημήτρης Ζαλοκώστας. Στο δεύτερο μέρος το Βελούχι έριξε την απόδοση του, ενώ προφύλαξε και ποδοσφαιριστές εν όψει του επόμενου τελικού.
Ο Αίολος του Γιώργου Χρυσαφόπουλου ήταν κάκιστος στο πρώτο  μέρος και έκανε την χειρότερη φετινή του εμφάνιση. Δεν μπόρεσε να κρατήσει καθόλου μπάλα και έπεφτε εύκολα σε λάθη. Δέχτηκε 5 γκολ και το ματς είχε τελειώσει από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Στην επανάληψη ανέβηκε αισθητά, όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει πετυχαίνοντας το γκολ της τιμής με τον Μιχάλη Νούλα. Το έργο της ομάδας του Προφήτη Ηλία γίνεται αρκετά δύσκολο, αφού μόνο με 2 νίκες μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση.
Οι ομάδες θα αγωνιστούν ξανά στο Δημοτικό στάδιο την Τετάρτη (23/4) για τον 2ο τελικό. Σε περίπτωση νέας νίκης του ΑΠΟΚ δεν θα διεξαχθεί 3ος τελικός και το Βελούχι κατακτά το πρωτάθλημα.

Λιγοστοί οπαδοί
Η χαμηλή θερμοκρασία και οι κακές καιρικές συνθήκες για την εποχή δεν βοήθησαν στην προσέλευση των φιλάθλων. Ο πρώτος τελικός των Play Off έγινε παρουσία περίπου 50 θεατών.



Μοίρασαν εισιτήρια
Πριν τη έναρξη του παιχνιδιού κατά την είσοδο των φιλάθλων κόπηκαν εισιτήρια των 2 ευρώ, τα οποία θα δοθούν για οικονομική ενίσχυση στα μπαράζ ανόδου στον πρωταθλητή Ευρυτανίας. Τα εισιτήρια αυτά είναι από την πρωτοβουλία των προπονητών της 4αδας, για να δώσει ο πρωταθλητής φιλικό με ομάδα επίλεκτων παλαιμάχων.

Ξανά σε 1 βδομάδα
ΑΠΟΚ και Αίολος θα αγωνιστούν στο ίδιο γήπεδο, την ίδια ώρα μια εβδομάδα αργότερα. Ο δεύτερος τελικός θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Απριλίου. Σε περίπτωση νέας επικράτησης του ΑΠΟΚ δεν θα γίνει 3ος τελικός αγώνας και το Βελούχι θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

5-1 και το 2002
Ο ΑΠΟΚ είχε κερδίσει 5-1 τον Αίολο και στον 3ο τελικό των Play Off την σεζόν 2001-2002 (Στους δυο προηγούμενους τελικούς η κάθε ομάδα είχε από 1 νίκη με ένα γκολ διαφορά). Το ίδιο σκορ έφεραν σε τελικό οι δυο ομάδες μετά από 14 ολόκληρα χρόνια(!)

Το μεγαλύτερο σκορ
Το 5-1 του ΑΠΟΚ επί του Αίολου τις δυο σεζόν (2001-2002, 2013-2014) και το 4-0 του Απεραντιακού επί του Ραπτοπούλου στον 3ο τελικό των μπαράζ (2009-2010) είναι τα μεγαλύτερα σκορ σε τελικούς αγώνες των Play Off στην Ευρυτανία.

Μέσα Γιάκος & Π.Γενιτσαρόπουλος

 












Ο Αίολος ξεκίνησε με 2 αλλαγές στο βασικό του σχήμα σε σχέση με το ματς της Κυριακής με την Μυρίκη. Στο κέντρο της άμυνας επέστρεψε ο έμπειρος Αγρινιώτης στόπερ Γιώργος Γιάκος (Φωτογραφία Αριστερά) και στο δεξί άκρο του κέντρου αλλά και της άμυνας έπαιξε ο Πάνος Γενιτσαρόπουλος (Φωτογραφία Δεξιά). Πήραν τις θέσεις των: Δημήτρη Τύμπα και Ανέστη Κοράκη, που έπαιξαν στο ματς ως αλλαγή.

Στην 11αδα «Τσίλι» & Α. Γενιτσαρόπουλος
Ο Γιάννης Φλωράκης παρέταξε το Βελούχι με 2 αλλαγές στο αρχικό του σχήμα σε σύγκριση με την αναμέτρηση της περασμένης Τετάρτης με τα Άγραφα στο Κεράσοβο. Στο δεξί άκρο της άμυνας επανήλθε ο βραχύσωμος Δημήτρης Τσιλιμέκης και στην κορυφή της επίθεσης έπαιξε ο Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος. Αντικατέστησαν τους: Πάνο Αντωνίου και Ηλία Σαπούνη, που μπήκαν στην αναμέτρηση ως αλλαγή.

Παράγοντας.. κούραση
Ο ΑΠΟΚ είχε μια εβδομάδα να ξεκουραστεί, καθώς «καθάρισε» στα 2 ματς την πρόκριση. Ο Αίολος αγωνίστηκε και την Κυριακή και γνώρισε την 2η συνεχόμενη ήττα του στα Play Off.

Απουσίες για Αίολο
Εκτός αποστολής έμεινε για άλλο ένα ματς ο τραυματίας επιτελικός μέσος Μάκης Χρυσικός, ενώ στο εξωτερικό βρίσκεται ο έμπειρος μεσοαμυντικός Ρέμμους Πάτρου. Απουσίαζε επίσης ο μεσοαμυντικός Γιώργος Ράικος. Ενώ αρκετοί ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν με προβλήματα τραυματισμών.

Όλοι μέσα
Αντίθετα το «οπλοστάσιο» του Βελουχίου ήταν γεμάτο. Εκτός αποστολής έμειναν οι: Μπάμπης Καρβέλης, Γιώργος Φαρμάκης, Πάνος Ράπτης και Τάκης Σαϊτης. Απουσίαζε ο νεαρός αμυντικός Ζάχος Πολυτσέρης.

Φιλικό κλίμα
Κάτω από φιλικό κλίμα ξεκίνησε η αναμέτρηση, καθώς πριν την έναρξη παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων είχαν χειραψίες και ευχές για καλή επιτυχία.



«Ντοπάρισμα» από Φαρμάκη
Πριν την έναρξη του αγώνα ο αμυντικός του ΑΠΟΚ Γιώργος Φαρμάκης (Ήταν εκτός αποστολής) «ντόπαρε» ψυχολογικά τους συμπαίκτες του για τον 1ο τελικό.


Στον πάγκο 1 πρώην


Από τον πάγκο του ΑΠΟΚ παρακολούθησε τον τελικό ο ποδοσφαιριστής της Δόξας Προσκυνητών Πάνος Πασσάς (Φωτογραφία). Ο ποδοσφαιριστής σπουδάζει στην Κομοτηνή και αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2012 στην Α1  ΕΠΣ Θράκης, όπου τότε αποχώρησε από τον ΑΠΟΚ.

Α΄ Μέρος

Κυριάρχησε παντού
Ο ΑΠΟΚ κυριάρχησε σε όλες τις γραμμές του γηπέδου και έκανε εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο. Μπήκε αποφασιστικά από την αρχή και έκλεισε τον αντίπαλο στα καρέ του. Σκόραρε 5 φορές και δεν απειλήθηκε σε καμία στιγμή του ματς.

Στην άμυνα
Ο Αίολος ήταν κάκιστος σε όλο το πρώτο μέρος και αμύνονταν σχεδόν σε όλο το 45λεπτο. Δεν μπόρεσε να δημιουργήσει καμία αξιόλογη τελική προσπάθεια και έκανε αρκετά λάθη στην κυκλοφορία της μπάλας.

Έναρξη με γκολ


Μόλις στο 4ο λεπτό του τελικού το Βελούχι πήρε την πρωτοπορία στο σκορ. Ο Άλεξ Μπακαλίδης (Φωτογραφία) έκανε από αριστερά την σέντρα-σουτ η άλλαξε πορεία στο πόδι του Γιώργου Γιάκου ο Θεοδόσης Κόκκοτος αιφνιδιάστηκε και κατέληξε στην αριστερή του γωνία (1-0). Ο «Μπάκα» σκόραρε το 4ο γκολ του στα Play Off, το οποίο χρονικά ήταν 4ο συνεχόμενο, αφού είχε σκοράρει το 3ο γκολ στον 1ο ημιτελικό με τα Άγραφα και τα 2 γκολ στην νίκη του ΑΠΟΚ στον δεύτερο ημιτελικό στο Κεράσοβο.



Έχασε τον «Ήλι»

 












Ο Γιάννης Ηλιάδης (Φωτογραφία Αριστερά) αποχώρησε από το ματς μόλις στο 14 λεπτό λόγω τραυματισμού. Ο έμπειρος αμυντικός υπέστη θλάση στον δικέφαλο και δεν μπόρεσε να συνεχίσει. Την θέση του πήρε 5 λεπτά αργότερα ο Δημήτρης Τύμπας (Φωτογραφία Δεξιά, Έμεινε στον πάγκο καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού). Έγιναν αρκετές εσωτερικές αλλαγές. Δίπλα στον Γιώργο Γιάκο αρχικά έπαιξε ο Χάρης Ζαραβέλης και στην συνέχεια ο Πάνος Αζακάς.





Με «Μούτς» & «Μπάκα» στο 3-0


Το Βελούχι μέσα σε ένα 6λεπτο σκόραρε 2 τέρματα και έφτασε στο 3-0. Στο 29ο λεπτό ο Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Δημήτρης Ζαλοκώστας (Φωτογραφία) πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά στην δεξιά γωνία του Αίολου διαμόρφωσε το 2-0. Οι γηπεδούχοι έγιναν ένα «κουβάρι» μπροστά από τον πάγκο τους και πανηγύρισαν έξαλλα το 2ο τέρμα που πέτυχαν. Στο 34΄ ο πορτιέρο Πάνος Βλάχος με ελεύθερο έβγαλε τον Άλεξ Μπακαλίδη απέναντι στον Θεοδόση Κόκκοτο, ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΚ πλάσαρε «γλυκά» στην έξοδο από τα όρια της περιοχής στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία των φιλοξενούμενων (3-0). Ο δεινός σκόρερ του Βελουχίου έφτασε πλέον τα 5 γκολ στα μπαράζ.







Γκολ με πέναλτι


Το 4ο γκολ των γηπεδούχων προήλθε από το σημείο του πέναλτι. Στο 39ο λεπτό ο Γιάννης Φλωράκης (Φωτογραφία) μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Γιώργο Γιάκο, με τον ρέφερι Τριαντάφυλλο Τίκα να καταλογίζει την παράβαση και να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Ο Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος το εκτέλεσε εύστοχα, πλάσαρε στην δεξιά του Αίολου και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Το τέρμα του το πανηγύρισε έξαλλα και το αφιέρωσε σε φιλικό του πρόσωπο στην κερκίδα.





Ολοκληρώθηκε με γκολ
Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε ιδανικά για την ομάδα του Βελουχίου, η οποία σκόραρε για 5η φορά στο ματς συνεχίζοντας να εντυπωσιάζει. Στο 44ο λεπτό ο Δημήτρης Ζαλοκώστας έδωσε στον Αλέξανδρο Γενιτσαρόπουλο, που με δυνατό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Θεοδόση Κόκκοτου για το 5-0. Ο επονομαζόμενος ως «Πελέ» Γενιτσαρόπουλος σκόραρε το 2ο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι και 3ο στα play off.



Οι καλύτερες φάσεις
4΄: Ο Μπακαλίδης έκανε την χαμηλή σέντρα-σουτ από πλάγια αριστερά και η μπάλα βρήκε στον Γιάκο, άλλαξε πορεία και κατέληξε στην αριστερή του γωνία (1-0).
24΄: Ο Μπακαλίδης έκανε την σέντρα από αριστερά και το σουτ του Γενιτσαρόπουλου Α. από κοντά μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία ο Κόκκοτος.
29΄: Ο Γενιτσαρόπουλος Α. εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Ζαλοκώστας στο πρώτο δοκάρι από το ύψος της μικρής περιοχής με κεφαλιά στην δεξιά γωνία του Αίολου πέτυχε το 2-0.
32΄: Εκτέλεση φάουλ του Μπακαλίδη κόντραρε σε τοίχος και κατέληξε κόρνερ δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Αίολου.
34΄: Ο Βλάχος με βολέ βρήκε τον Μπακαλίδη, που κινήθηκε ταχύτατα πλάσαρε στην έξοδο τον Κόκκοτο από τα όρια της περιοχής και έστειλε την μπάλα στην δεξιά του γωνία (3-0).
39΄: Ο Φλωράκης μπήκε στην περιοχή από δεξιά και ανατράπηκε από τον Γιάκο, κερδίζοντας το πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Γενιτσαρόπουλος Α., που πλάσαρε εύστοχα χαμηλά στην δεξιά γωνία του Αίολου (4-0).
43΄: Σουτ του Κουτσουπιά εκτός περιοχής πέρασε αρκετά πάνω από το τέρμα του Αίολου.
44΄: Ο Ζαλοκώστας έδωσε στον Γενιτσαρόπουλο Α., που με έξοχο σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία των φιλοξενούμενων (5-0).

Β΄ Μέρος

Έπεσε ο ρυθμός
Διαδικαστικό χαρακτήρα είχε το δεύτερο 45λεπτο. Ο ΑΠΟΚ έριξε αισθητά την απόδοση του και δεν μπόρεσε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.

Ζήτησαν την αποβολή


Στο 61ο λεπτό ο αρχηγός του Αίολου Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος (Φωτογραφία) έκανε ένα δυνατό μαρκάρισμα πάνω στον Άλεξ Μπακαλίδη. Οι άνθρωποι του Βελουχίου ζήτησαν την αποβολή του αντιπάλου με απευθείας κόκκινη, ωστόσο ο διαιτητής Τριαντάφυλλος Τίκας «κιτρίνισε» τον παίκτη του Αίολου.



Απομάκρυνση Φλωράκη

 












Οι έντονες διαμαρτυρίες του προπονητή του ΑΠΟΚ Γιάννη Φλωράκη (Φωτογραφία Αριστερά) οδήγησαν τον διαιτητή Τριαντάφυλλο Τίκα (Φωτογραφία Δεξιά) στην απομάκρυνση του  εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο κ. Φλωράκης παρακολούθησε το τελευταίο μισάωρο του παιχνιδιού από την κερκίδα.



                                                               
Οδηγίες από Πασσά
Οδηγίες εντός αγωνιστικού χώρου στα τελευταία λεπτά έδινε ο γενικός γραμματέας του ΑΠΟΚ Κώστας Πασσάς, ο οποίος στο παρελθόν έχει καθοδηγήσει αρκετές ομάδες του νομού μας.


Ανέβηκαν οι κυπελλούχοι
Οι κυπελλούχοι Ευρυτανίας στο τελευταίο 20λεπτο ανέβασαν την απόδοση τους, δημιούργησαν ευκαιρίες και μείωσαν στο σκορ στο τελικό 5-1.

Πρώτες ευκαιρίες

 












Χρειάστηκε να περάσουν 67 λεπτά για να κάνει κάποια επέμβαση ο γκολκίπερ του ΑΠΟΚ. Ο Πάνος Βλάχος μπλόκαρε σταθερά στο 67΄ το σουτ του Δημήτρη Κουρλού (Φωτογραφία Αριστερά) και στο 73ο λεπτό απέκρουσε όμορφα την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νίκου Νικολάου (Φωτογραφία Δεξιά).


Νικήθηκε ο Τσιλιμέκης


Την καλύτερη του στιγμή στην επανάληψη απώλεσε το Βελούχι στο 74ο λεπτό, όταν ο Δημήτρης Τσιλιμέκης βρέθηκε χωρίς πίεση μέσα στην περιοχή και δεξιά σούταρε και ο πορτιέρο του Αίολου απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ από το αριστερό του «παραθυράκι».


Μείωσε το σκορ


6 λεπτά πριν την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Αίολος πέτυχε το γκολ της τιμής. Ο Δημήτρης Κουρλός σέντραρε από αριστερά, ο γκολκίπερ Πάνος Βλάχος έκανε τραγικό λάθος και ο Μιχάλης Νούλας (Φωτογραφία) εύκολα στην κενή εστία μείωσε στο τελικό 5-1. Οι άνθρωποι του ΑΠΟΚ «φώναξαν» έντονα ζητώντας οφσάιντ και την μη κατοχύρωση του τέρματος του Αίολου.






Οι καλύτερες φάσεις
48΄: Ο Χαφούς έκανε έξοχη προσωπική ενέργεια,απέφυγε 2 αντιπάλους όμορφα και σούταρε από μακρινή απόσταση άουτ από το δεξί δοκάρι.
58΄: Σέντρα-σουτ του Νικολάου από πλάγια αριστερά πέρασε πάνω από το τέρμα του Βλάχου.
67΄: Ο Χρυσαφόπουλος σέντραρε από δεξιά και το σουτ του Κουρλού από το ύψος του πέναλτι μπλόκαρε ο Βλάχος.
72΄: Εκτέλεση φάουλ του Κουρλού έφυγε ψηλά άουτ από τα δοκάρια του Βελουχίου.
73΄: Χαμηλή εκτέλεση φάουλ του Νικολάου από δεξιά απέκρουσε με τις γροθιές στην δεξιά  του γωνία ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΚ.
74΄: Μετά από λάθος στην άμυνα του Αίολου, ο Τσιλιμέκης βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή σούταρε και ο Κόκκοτος απέκρουσε από το αριστερό του «παραθυράκι» σε κόρνερ.
84΄: Ο Κουρλός σέντραρε από αριστερά, ο Βλάχος έκανε τραγικό λάθος απέκρουσε ασθενώς και ο Νούλας.εύκολα στην κενή εστία μείωσε με σουτ στο τελικό 5-1.

Παραλίγο ένταση


Για ακόμη μια φορά λίγο έλλειψε να δημιουργηθούν επεισόδια μετά την λήξη αγώνα του ΑΠΟΚ με τον Αίολο. Ευτυχώς μετά από 3 ματς με επεισοδιακό φινάλε αυτή την φορά όλα τέλειωσαν ομαλά. Αν και αρχικά ο Γιώργος Κρασιάς (Φωτογραφία) του ΑΠΟΚ τα «έβαλε» με τον Γιώργο Γιάκο του Αίολου, θεωρώντας ότι ο δεύτερος του έκανε άσεμνη χειρονομία. Οι συμπαίκτες του τον συγκράτησαν, τον ηρέμησαν και το περιστατικό ολοκληρώθηκε γρήγορα.




Κίτρινες Κάρτες
Ντουφειάς, Αζακάς, Τριανταφυλλόπουλος, Κουρλός

Διακριθέντες
ΑΠΟΚ Βελούχι: Γενιτσαρόπουλος Α., Ζαλοκώστας, Μπακαλίδης, Τσιλιμέκης
Αίολος: -

Δηλώσεις Προπονητών

Γιάννης Φλωράκης (ΑΠΟΚ Βελούχι): «Η νίκη μας ήταν δίκαιη πέρα για πέρα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν από τα καλύτερα που έχει κάνει φέτος η ομάδα, βάλαμε 5 γκολ, χάσαμε πολλές ευκαιρίες και κυριαρχήσαμε σε όλο το γήπεδο. Επιτυχία βέβαια για τον ΑΠΟΚ δεν είναι το να κερδίσει τον Αίολο, επιτυχία για τον ΑΠΟΚ είναι να ανέβει στην επόμενη κατηγορία. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτε. Υπάρχει ακόμη ένα παιχνίδι και πιστεύω ότι την Τετάρτη μετά το Πάσχα θα τελειώσουμε τους αγώνες μπαράζ. Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχηθώ Καλή Ανάσταση σε όλους τους Ευρυτάνες ποδοσφαιριστές και σε όλους τους φιλάθλους.»

Γιώργος Χρυσαφόπουλος (Αίολος): «Στον σημερινό πρώτο τελικό ο ΑΠΟΚ κυριάρχησε απόλυτα, βρέθηκε νωρίς-νωρίς να προηγείται με 1-0 από ένα τυχερό γκολ και σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε και ο τραυματισμός του Ηλιάδη συν ότι είχα ακόμη 2 τραυματίες στην 11αδα και με τις απουσίες που είχαμε όλα αυτά οδήγησαν σε αυτή την ευρεία νίκη του αντιπάλου. Σε τέτοια σκορ όμως δεν χωράνε δικαιολογίες, ο ΑΠΟΚ ήταν καταιγιστικός από την αρχή. Αυτό που έπρεπε να πετύχει το πέτυχε στο πρώτο 45λεπτο και από εκεί και πέρα όλα τα υπόλοιπα ήταν μια τυπική διαδικασία. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε, πετύχαμε ένα γκολ και καταφέραμε να μην δεχτούμε άλλο τέρμα. Στο ποδόσφαιρο, όπως ξέρουμε κάθε ήττα σου αφήνει και μια πικρία. Το σημαντικότερα όμως πέρα από την ήττα στο σημερινό παιχνίδι είναι η προσπάθεια που ξεκινήσαμε όλοι μας προπονητές και παράγοντες για να μην συμβαίνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο πράγματα τα οποία δεν τιμούν τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε στο επόμενο παιχνίδι και να κερδίσουμε για να έχουμε ελπίδες να ξαναμπούμε πάλι στο παιχνίδι του τίτλου. Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων, γιατί πραγματικά πιστεύω όλα τα παιδιά πλην από 1-2 δυνατά μαρκαρίσματα που γίνανε προσπάθησαν όλα τους μηδενός εξαιρουμένου για να υπάρξει το καλό κλίμα που θέλουμε εντός αγωνιστικού χώρου. Να ευχηθώ Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους, με υγεία πάνω όλα και όποιος κατακτήσει το πρωτάθλημα να γίνουμε όλοι ο 12oς παίκτης του πρωταθλητή.»

Συνθέσεις Ομάδων

ΑΠΟΚ Βελούχι (Γιάννης Φλωράκης): Βλάχος, Τσιλιμέκης, Συγκελόπουλος(75΄ Σαπούνης), Κρασιάς, Ντουφεκιάς, Κουτσουπιάς, Φλωράκης, Ζαλοκώστας, Γενιτσαρόπουλος Α.(80΄ Αντωνίου), Μπακαλίδης, Χαφούς(62΄ Μπάμπε)

Αίολος (Γιώργος Χρυσαφόπουλος): Κόκκοτος, Αζακάς, Νικολάου, Ράικος Ν.(62΄ Κοράκης), Γιάκος, Ζαραβέλης, Τριανταφυλλόπουλος(69΄ Νούλας Μ.), Ηλιάδης(19΄ λ.τρ. Τύμπας), Κουρλός, Χρυσαφόπουλος Κ.(Γ), Γενιτσαρόπουλος Π.

Διαιτητής: Τριαντάφυλλος Τίκας (ΕΠΣ Καρδίτσας)
1ος Βοηθός: Χριστόφορος Χατζηθεοδώρου (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Ηλίας Γαλάνης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)






































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος