Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Παγκορασίδες: Φθία Λαμίας-Π.Α.Κ. 1-3

Νικηφόρα πέρασαν από την Λαμία οι παγκορασίδες της Π.Α.Κ., που επικράτησαν της Φθία Λαμίας με 1-3 στα σετ. Αυτή ήταν η 3η νίκη για τις νεαρές αθλήτριες του Χρήστου Μακρή.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (14/4) το πρωί στο κλειστό γήπεδο του Χαλκιοπούλειου Λαμίας. Ήταν στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος παγκορασίδων της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ. (2ος Όμιλος).
Η Φθία Λαμίας γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τις παγκορασίδες της Π.Α.Κ. και ηττήθηκε από έναν πιο δυνατό αντίπαλο. Οι παίκτριες των γηπεδούχων έχασαν με μεγάλη διαφορά τα πρώτα δυο σετ και το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν προσωρινά σε 2-1.
Η Π.Α.Κ. του Χρήστου Μακρή συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις και αυτή την φορά ήρθε και το φετινό αποτέλεσμα. Οι νεαρές αθλήτριες ήταν ανώτερες και πήραν την 3 τους νίκη στο πρωτάθλημα. Κέρδισαν εύκολα το 1ο, 2ο και 4ο σετ και πήραν με 3-1 τους 3 βαθμούς της νίκης.

Διαιτητής η Μπαλωμένου
Χρέη διαιτητή στο παιχνίδι εκτέλεσε η Κατερίνα Μπαλωμένου, καθώς το γηπεδούχο σωματείο δεν είχε διαιτητή.

Μετακινήθηκαν με Ι.Χ.
Η μεταφορά των αθλητριών έγινε στην Λαμία με Ι.Χ. και το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί την Κατερίνα Μπαλωμένου και τον Νίκο Ζαχαρόπουλο για την μεταφορά των αθλητριών στην Λαμία.

Ευχές για Καλό Πάσχα
To Δ.Σ. του Συλλόγου της Π.Α.Κ. θέλει να ευχηθεί καλό Πάσχα σε όλους με υγεία και ευτυχία στο σπίτι του καθενός.

3η νίκη
Η Π.Α.Κ. πήρε την 3η της νίκη. Η πρώτη ήταν στο Καρπενήσι κόντρα στην Φθία και η δεύτερη στην Σπερχειάδα επί του τοπικού Άρη.

Τα σετ
16-25, 15-25, 25-20, 13-25

Συνθέσεις Ομάδων

Φθία Λαμίας (Παναγιώτα Μωρογιάννη): Δημητροπούλου, Φούρλα, Αλλοιμόνου, Σουλόνκου, Τσαμαδιά, Ζιάγκοβα, Ανδρεασάτου 

Π.Α.Κ. (Χρήστος Μακρής): Μακρή, Καββαδία, Τσιουγκρή, Ανδρεάκη, Καρφή, Τσούμα

















* Ευχαριστούμε τον Φώντα Ζαχαρόπουλο για την παραχώρηση των φωτογραφιών.