Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Ναυπακτιακός Αστέρας-Αίολος 8-1

Τον διασυρμό γνώρισε στο 20λεπτο του αγώνα ο Αίολος, ο οποίος έχασε με το βαρύ 8-1 από τον Ναυπακτιακό Αστέρα. Η πορεία του κυπελλούχου Ευρυτανίας είχε άδοξο και «πικρό» φινάλε.
Το παιχνίδι διεξήχθη στο Δημοτικό Παπαχαραλάμπειο Στάδιο της Ναυπάκτου την Τετάρτη (26/3). Άρχισε στις 3.30 το μεσημέρι και ήταν στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος του 5ου Ομίλου και το παρακολούθησαν περίπου 200 άτομα, μεταξύ των οποίων και εκδρομείς από το Καρπενήσι.
Ο Ναυπακτιακός του Γιάννη Πανουργιά ξεκίνησε δυνατά το ματς και μόλις στο 8ο λεπτό είχε προηγηθεί με 2-0 χάρις σε τέρματα του Αντώνη Σταυρόπουλου και του Κώστα Ψυχογιού. Η συνέχεια έγινε πολύ εύκολη για τους κυπελλούχους Αιτωλοακαρνανίας, που κυριάρχησαν σε όλο σχεδόν το ματς. Σημείωσαν και 3ο γκολ λίγο πριν το ημίχρονο με τον Αντώνη Σταυρόπουλο. Στο δεύτερο μέρος δεν μπήκαν καλά πιέστηκαν και δέχτηκαν την μείωση του σκορ. Στο τελευταίο 20λεπτο κυριάρχησαν κατά κράτος και σκόραραν κατά ριπάς φτάνοντας στον εντυπωσιακό 8-1. Τα υπόλοιπα 5 γκολ σημείωσαν οι: Μάλι Ερινάλντο, Γιάννης Καραγιάννης, Σωτήρης Μικελάτος, Γιάννης Αδραχττάς και Θοδωρής Καλαβρουζιώτης.
Ο Αίολος του Γιώργου Χρυσαφόπουλου μπήκε «μουδιασμένα» στο παιχνίδι και πριν καλά-καλά μπει στο ματς δέχτηκε δυο γρήγορα γκολ και αποσυντονίστηκε. Η άμυνα του εκτέθηκε αρκετές φορές στο πρώτο μέρος, όπου έχανε με 3-0. Στην επανάληψη μείωσε γρήγορα το σκορ με γκολ του Γιάννη Ηλιάδη και ανέβηκε αρκετά στο πρώτο 20λεπτο, όπου έχασε και ευκαιρίες και ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Δημήτρη Κουρλού. Το 3-2 δεν ήρθε ποτέ και ακολούθησε ένας «καταιγισμός» τερμάτων, αφού η ομάδα της Ευρυτανίας παράτησε το ματς.
Ο Ναυπακτιακός θα αντιμετωπίσει στο προημιτελικά σε ουδέτερο γήπεδο στις 9 Απρίλη την κυπελλούχο Φλώρινας Θύελλα Φιλώτα.

Περίπου 200
Το ματς του κυπέλλου ερασιτεχνών στο Δημοτικό στάδιο της Ναυπάκτου παρακολούθησαν περίπου 200 θεατές.


Με εκδρομείς
Στον πλευρό του Αίολου βρέθηκαν περίπου 15 με 20 εκδρομείς, οι οποίοι ταξίδεψαν από το Καρπενήσι για το συγκεκριμένο ματς.



Και διοικητικοί
Αίσθηση προκάλεσε και η παρουσία διοικητικών στελεχών ομάδων της Α΄ Ευρυτανίας. Παρών ήταν ο παράγοντας του ΑΠΟΚ Νεκτάριος Καρδαμπίκης, αλλά και ο τέως Πρόεδρος της Μυρίκης Νίκος Τσώνης.

6Χ6 με Πανουργιά


Ο Ναυπακτιακός συνέχισε την εντυπωσιακή του πορεία με προπονητή τον Γιάννη Πανουργιά και νίκησε για 6ο συνεχόμενο παιχνίδι.

Το σχήμα του Αίολου
Ο Αίολος ξεκίνησε με γκολκίπερ τον Θεοδόση Κόκκοτο. Δεξιός μπακ ήταν ο Πάνος Αζακάς και αριστερός ο Νίκος Ράικος. Στο κέντρο της άμυνας έπαιξε ο Γιάννης Ηλιάδης μαζί με τον Γιώργο Γιάκο. Στα αμυντικά χαφ ξεκίνησαν οι Ρέμμους Πάτρου και Χάρης Ζαραβέλης. Πιο μπροστά τους ήταν ο Μάκης Χρυσικός. Δεξιός χαφ ήταν ο Δημήτρης Κουρλός και αριστερός ο Δημήτρης Τύμπας. Μοναδικός προωθημένος ήταν ο Κώστας (Γ) Χρυσαφόπουλος.

«Χαλί» ο χλοοτάπητας
Σε άριστη κατάσταση ήταν ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού σταδίου Ναυπάκτου. Το γήπεδο βοήθησε τους γηπεδούχους να παίξουν όμορφο ποδόσφαιρο και να βγάλουν αρκετούς συνδυασμούς.

Στην κερκίδα 2
Εκτός παιχνιδιού έμεινε ο τιμωρημένος αρχηγός Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος (Αποβλήθηκε στο ματς με την Δόξα Άρτας) και ο Νίκος Νικολάου, ο οποίος ήταν ανέτοιμος. Στον πάγκο έμειναν οι Κώστας Καββαδίας, Κώστας Μπουμπουρής και Τόμις Χρυσαφόπουλος, που συμπλήρωσαν την 17αδα της ομάδας.

«Πικρό» φινάλε
Άδοξο τέλος είχε η πορεία του Αίολου στο κύπελλο ερασιτεχνών, καθώς στα τελευταία λεπτά πέταξε «λευκή πετσέτα» και ο αντίπαλος σκόραρε οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούσε.

Κοντά Χρυσικός & Μαντής
Και σε αυτό το ματς κοντά στην ομάδα του Αίολου από πλευράς διοίκησης ήταν ο γενικός αρχηγός Σταύρος Μαντής και ο Δημήτρης Χρυσικός (Πατέρας του Προέδρου Ταξιάρχη).

Παρουσία οργανωμένων
Ο Ναυπακτιακός Αστέρας είχε στο πλευρό του μερίδα των οργανωμένων οπαδών του, οι οποίοι τοποθέτησαν και πανό στο γήπεδο και φώναζαν συνθήματα ανά χρονικά διαστήματα. Μάλιστα στα τελευταία λεπτά ζήτησαν από τους παίκτες της ομάδας την κατάκτηση του κυπέλλου.


Μέσα ο Γιάκος


Ο Αγρινιώτης κεντρικός αμυντικός Γιώργος Γιάκος επανεμφανίστηκε με τους φιλοξενούμενους παίζοντας στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Γιάννη Ηλιάδη. Πήρε την θέση του τιμωρημένου Μπάμπη Τριανταφυλλόπουλου και ήταν η μοναδική αλλαγή σε σχέση με το ματς κόντρα στην Δόξα Άρτας.

Αριστερά ο Ν.Ράικος


Σε μια άγνωστη για αυτόν θέση έπαιξε ο Νίκος Ράικος ελλείψει Τριανταφυλλόπουλου και Νικολάου. Ο ποδοσφαιριστής αν και μέσος αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Με Θύελλα Φιλώτα
Η ομάδα της Ναυπάκτου θα αγωνιστεί στις (9/4) για την προημιτελική φάση του κυπέλλου σε ουδέτερο γήπεδο με την Θύελλα Φιλώτα Φλώρινας.

2η αναμέτρηση
Ο Ναυπακτιακός μετά την ήττα το 2009 στο ίδιο γήπεδο από τον ΑΠΟΚ κέρδισε για πρώτη φορά ομάδα του νομού Ευρυτανίας.

Α΄ μέρος

Ολοκληρωτική κυριαρχία
Το πρώτο 45λεπτο άνηκε πλήρως στους γηπεδούχους, οι οποίοι πήραν από νωρίς τα ηνία του παιχνιδιού. Σκόραραν 3 φορές και δημιούργησαν και άλλες ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμα τους.

«Υπνωτισμένος»
Ο Αίολος έκανε κάκιστο πρώτο ημίχρονο και μπήκε «υπνωτισμένος» στο ματς. Δέχτηκε δυο πολύ γρήγορα γκολ και δεν μπόρεσε να αντιδράσει σε όλο το α΄ ημίχρονο. Είχε πολλά κενά στην άμυνα και ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τους ταχύτατους και  τεχνίτες παίκτες του Αστέρα.

Διαμαρτυρίες για πέναλτι
Μόλις στο 4ο λεπτό οι γηπεδούχοι «φώναξαν» για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Γιώργου Γιάκου πάνω στον Αντώνη Σταυρόπουλο. Ο ρέφερι Γιάννης Καλογεράκος άφησε την φάση να εξελιχτεί και δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Αστέρα.


2-0 στο 8΄

 












Με τους καλύτερους «οιωνούς» άρχισε το παιχνίδι για τους Ναυπάκτιους, οι οποίοι μόλις στο 8 λεπτό προηγήθηκαν με 2 γκολ διαφορά. Στο 5΄ ο Σταύρος Μυτιλήνης με όμορφη κάθετη τροφοδότησε τον Κώστα Ψυχογιό, αυτός έδωσε έτοιμο γκολ στον Αντώνη Σταυρόπουλο (Φωτογραφία Αριστερά), που με σουτ στην κενή εστία έγραψε εύκολα το 1-0. Στο 8ο λεπτό ο σκόρερ Αντώνης Σταυρόπουλος έκανε όμορφη ενέργεια από αριστερά σέντραρε και ο Κώστας Ψυχογιός (Φωτογραφία Δεξιά) από κοντά με σουτ στην αριστερή γωνία διαμόρφωσε νωρίς-νωρίς το 2-0. Ο Ψυχογιός κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Θρασύβουλο Φυλής, έχει προετοιμαστεί το καλοκαίρι στο Καρπενήσι και έχει υπάρξει συμπαίκτης του Ευρυτάνα Δημήτρη Κατσαδούρου.







«Πάτησε» περιοχή


Ο κυπελλούχος Ευρυτανίας «πάτησε» στην αντίπαλη περιοχή στο 23ο λεπτό και απείλησε όταν ο Γιάννης Ηλιάδης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και η κοντινή κεφαλιά του νεαρού Κώστα Χρυσαφόπουλου (Φωτογραφία) πέρασε άουτ από το δεξί δοκάρι του Γιώργου Ανδρεόπουλου.


Νέες ευκαιρίες
Ο Αστέρας δεν έριξε ρυθμό και δεν επαναπαύτηκε στο 2-0. Πριν φτάσει στο 3ο τέρμα δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες. Στο 30ο λεπτό ο Γιάννης Καραγιάννης έκανε εντυπωσιακή ενέργεια από την σέντρα έφτασε στην περιοχή και σούταρε από το ύψος του πέναλτι λίγο πάνω από το τέρμα του Θεοδόση Κόκκοτου. Εν συνεχεία ακολούθησαν δυο χαμένες ευκαιρίες του Σωτήρη Μικελάτου στο 31ο και 34ο λεπτό. Πρώτα σούταρε από καλή θέση και αριστερά μέσα στην περιοχή λίγο άουτ και εν συνεχεία νικήθηκε από τον γκολκίπερ του Αίολου.




Έφτασε στο 3ο
Η ομάδα της Ναυπάκτου σκόραρε το 37ο λεπτό για 3η φορά στην αναμέτρηση. Ο Σταύρος Μυτιλήνης βρήκε έξοχα τον Κώστα Ψυχογιό, αυτός γύρισε στον Αντώνη Σταυρόπουλο, που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε με προβολή να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα και να πετύχει το 3-0 και το 2ο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση.



Οι καλύτερες φάσεις
5΄: Ο Μυτιλήνης έβαλε την κάθετη για τον Ψυχογιό, αυτός μέσα από την περιοχή και δεξιά γύρισε προ του Κόκκοτου και ο Σταυρόπουλος σε κενή εστία εύκολα με σουτ από κοντά έκανε το 1-0.
8΄: Ο Σταυρόπουλος σέντραρε από αριστερά και ο Ψυχογιός εξ επαφής με σουτ στην αριστερή γωνία του Αίολου διαμόρφωσε το 2-0.
14΄: Ο Καζάκας έκανε την σέντρα από δεξιά και το συρτό σουτ του Μυτιλήνη από το ύψος του πέναλτι πέρασε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι.
23΄: Ο Ηλιάδης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και η κεφαλιά του Χρυσαφόπουλου από το ύψος της μικρής περιοχής πέρασε άουτ από το δεξί δοκάρι του Ανδρεόπουλου.
30΄: Ο Καραγιάννης έκανε εντυπωσιακή ενέργεια από το κέντρο άδειασε 3 αντιπάλους έφτασε όμορφα στο ύψος του πέναλτι, όπου και σούταρε λίγο πάνω από το τέρμα του Κόκκοτου.
31΄: Ο Καραγιάννης σέντραρε από δεξιά και το σουτ του Μικελάτου πέρασε άουτ από το αριστερό δοκάρι.
34΄: Ο Καραγιάννης επεχείρησε νέα σέντρα από τα δεξιά, ο Μικελάτος κατέβασε ξανά και έκανε το συρτό σουτ, το οποίο απέκρουσε στην αριστερή του γωνία ο Κόκκοτος.
37΄: Ο Μυτιλήνης βρήκε όμορφα τον Ψυχογιός αυτός γύρισε στον Σταυρόπουλο, που από κοντά με προβολή στην αριστερή γωνία του Κόκκοτου πέτυχε το 3-0.
39΄: Ο Καραγιάννης πάσαρε στον Μυτιλήνη, που σούταρε εκτός περιοχής και ο πορτιέρο του Αίολου απέκρουσε στην αριστερή του γωνία.

Β΄ μέρος

Καλύτερα ο Αίολος
Ο Αίολος έκανε αισθητή την παρουσία του στο πρώτο 15λεπτο της επανάληψης, όπου πίεσε τον αντίπαλο μείωσε στο σκορ και είχε τις ευκαιρίες να πετύχει και 2ο τέρμα.

Μείωσε με «Ήλι»


Στο 53ο λεπτό ο Αίολος πέτυχε το γκολ και μείωσε στο σκορ. Ο Δημήτρης Κουρλός εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Μάκης Χρυσικός προσπάθησε να σουτάρει από κοντά η μπάλα κόντραρε σε αντιπάλους και έφτασε στον Γιάννη Ηλιάδη (Φωτογραφία), που εξ επαφής με σουτ εύκολα μείωσε σε 3-1. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για οφσάιντ στον πρώτο βοηθό Άγγελο Πήττα.





Αρνήθηκε πέναλτι

 












Στο 57ο λεπτό ο ρέφερι Γιάννης Καλογεράκος (Φωτογραφία Δεξιά) από την Ηλεία δεν καταλόγισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μάλι Ερινάλντο πάνω στον Δημήτρη Κουρλό (Φωτογραφία Αριστερά). Ο αριστερός μπακ του Αστέρα βρήκε καθαρά τα πόδια του παίκτη του Αίολου μέσα στην περιοχή, ωστόσο ο διαιτητής καταλόγισε κόρνερ.


Δεν τα κατάφερε ο Ν. Ράικος
Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να επιτίθενται στα πρώτα λεπτά της επανάληψης και 1 λεπτό πριν την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού έχασαν καλή στιγμή να πετύχουν και 2ο γκολ. Ο Δημήτρης Κουρλός εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Μάκης Χρυσικός πήρε την πρώτη κεφαλιά και την νέα κεφαλιά του Νίκου Ράικου από κοντά μπλόκαρε σωτήρια ο Γιώργος Ανδρεόπουλος. 



Αλλαγή σκηνικού
Μετά το 65ο λεπτό στο ματς υπήρχε μια ομάδα και αυτή ήταν ο Ναυπακτιακός. Αν και η πρόκριση είχε κριθεί ο Αστέρας σκόραρε ασταμάτητα φτάνοντας τα 8 γκολ.

Με φάουλ του Μικελάτου


Ο Αστέρας έβαλε μπρος ξανά τις μηχανές του και στο 67ο λεπτό σκόραρε από εκτέλεση φάουλ. Ο Πατρινός μέσος Σωτήρης Μικελάτος με όμορφη τεχνική εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα χαμηλά στην αριστερή γωνία του εμβρόντητου Θεοδόση Κόκκοτου και πέτυχε το 4-1.



«5σφαιρος» με Καλαβρουζιώτη


Στο 75ο λεπτό ο έμπειρος φορ Θοδωρής Καλαβρουζιώτης σκόραρε το 5ο γκολ της ομάδας του. Ο Σωτήρης Μικελάτος τον τροφοδότησε με όμορφη κάθετη και αυτός αφύλακτος από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε εύστοχα στην αριστερή γωνία της Ευρυτανικής ομάδας. Ο έμπειρος φορ έχει αγωνιστεί με τον Αστέρα στις επαγγελματικές κατηγορίες και είχε αγωνιστεί και πριν 5 χρόνια ενάντια στον ΑΠΟΚ.



Τραυματίας ο Καζάνας

 












Ο δεξιός αμυντικός Λεωνίδας Καζάνας (Φωτογραφία Αριστερά) αποχώρησε στο 78ο λεπτό λόγω τραυματισμού. Την θέση του πήρε ο άλλοτε παίκτης του Αστέρα Ιτέας και συμπαίκτης του Δημήτρη Κουρλού Θανάσης Καρτσακλής (Φωτογραφία Δεξιά).



Συνέχισε να σκοράρει


Παρά το ότι το ματς είχε κριθεί ο Αστέρας συνέχισε να σκοράρει και πέτυχε και 6ο γκολ. Στο 82΄ ο Σωτήρης Μικελάτος σέντραρε από αριστερά ο Σπύρος Αδραχτάς πήρε την κεφαλιά και ο Μάλι Ερινάλντο (Φωτογραφία) με σουτ στην δεξιά γωνία του Αίολου έγραψε το 6-1.



Ακυρώθηκε γκολ


Στο 83ο λεπτό ακυρώθηκε τέρμα του Ναυπακτιακού Αστέρα ως οφσάιντ από τον βοηθό Χρήστο Λάττα (Φωτογραφία). Ο Θοδωρής Καλαβρουζιώτης σούταρε εκτός περιοχής ο Θεοδόσης Κόκκοτος απέκρουσε και στην επαναφορά ο Σπύρος Αδραχτάς σκόραρε ωστόσο βρίσκονταν σε θέση οφσάιντ.



Φινάλε με Αδραχτά & Καραγιάννη

 












Με την συμπλήρωση του 90ου λεπτού ο Σπύρος Αδραχτάς (Φωτογραφία Αριστερά) έπειτα από πάσα του Σωτήρη Μικελάτου με πλασέ στην αριστερή γωνία του Αίολου έκανε το 7-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γιάννης Καραγιάννης (Φωτογραφία Δεξιά) με όμορφο σουτ μέσα από την περιοχή και δεξιά στην δεξιά γωνία των φιλοξενούμενων.




Οι καλύτερες φάσεις
51΄: Σουτ του Μικελάτου εκτός περιοχής πέρασε πάνω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων.
52΄: Ο Καραγιάννης έκανε ατομική προσπάθεια και έκανε το συρτό σουτ εκτός περιοχής, με τον Κόκκοτο να πέφτει και να μαζέυει στην δεξιά του γωνία.
53΄: Ο Κουρλός εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Χρυσικός προσπάθησε να σουτάρει από κοντά η μπάλα έφτασε στον Ηλιάδη που εξ επαφής σούταρε και μείωσε σε 3-1.
59΄: Ο Κουρλός εκτέλεσε φάουλ από δεξιά ο Χρυσικός πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και από κοντά ο Ράικος Ν. έκανε νέα κεφαλιά με τον Ανδρεόπουλο να μπλοκάρει σωτήρια.
65΄: Ο Ερινάλντο έκανε την σέντρα από αριστερά και το σουτ του Καλαβρουζιώτη πέρασε πάνω από το τέρμα του Αίολου.
67΄: Ο Μικελάτος με έξυπνη χαμηλή εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του εμβρόντητου Κόκκοτου και διαμόρφωσε το 4-1.
72΄: Ο Θανασιός έδωσε στον Καζάνα, που εκτός περιοχής και δεξιά σούταρε πάνω από το τέρμα των φιλοξενούμενων.
75΄: Ο Μικελάτος τροφοδότησε όμορφα τον Καλαβρουζιώτη, ο οποίος απέναντι στον Κόκκοτο πλάσαρε στην αριστερή του γωνία (5-1).
76΄: Πλασέ του Μικελάτου από καλή θέση κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε κόρνερ.
82΄: Ο Μικελάτος σέντραρε από αριστερά ο Αδραχτάς έκανε την κεφαλιά και ο Ερινάλντο από κοντά με σουτ στην δεξιά γωνία έγραψε το 6-1.
86΄: Ο Μικελάτος έδωσε στον Ερινάλντο, που σούταρε και ο Κόκκοτος μπλόκαρε.
90΄: Μετά από μεταβίβαση του Μικελάτου ο Αδραχτάς με πλασέ στην αριστερή γωνία του Αίολου πέτυχε το 7-1.
93΄: Ο Καραγιάννης μέσα από την περιοχή και δεξιά με πανέμορφο σουτ στην δεξιά γωνία των φιλοξενούμενων ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο τελικό 8-1.

Κίτρινες Κάρτες
Αζακάς, Γιάκος, Χρυσαφόπουλος Κ.(Γ)

Διακριθέντες
Ναυπακτιακός Αστέρας: Μικελάτος, Καραγιάννης, Ψυχογιός, Σταυρόπουλος, Μυτιλήνης, Καλαβρουζιώτης
Αίολος:-

Δηλώσεις Προπονητών

Γιάννης Πανουργιάς (Ναυπακτιακός Αστέρας): «Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση. Πετύχαμε δυο γρήγορα γκολ στην αρχή του παιχνιδιού και δεν αφήσαμε τους αντιπάλους να μπουν στο παιχνίδι. Πιστεύω ήταν μια καλή μέρα για μας. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Αίολου και καλή δύναμη, ξέρω ότι έχουνε μπαράζ. Το αποτέλεσμα όντως ήταν σκληρό για αυτούς, αλλά πιστεύω θα βρουν την δύναμη να ανταπεξέλθουν στα επόμενα παιχνίδια που έχουν.»
Για το μέλλον της ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο μας είπε: «Έχουνε πλέον μια αγωνιστική στο πρωτάθλημα, πρέπει να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι. Είπαμε με τα παιδιά να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που απομένουν και από εκεί και πέρα έχουμε την επόμενη φάση του κυπέλλου. Θα προσπαθήσουμε και εκεί να κάνουμε ότι το δυνατόν καλύτερο και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται.»

Γιώργος Χρυσαφόπουλος (Αίολος): «Πρώτα από όλα θέλω να συγχαρώ τα παιδιά της ομάδας μου για την συμμετοχή τους σε αυτά τα δυο εκτός έδρας παιχνίδια. Γιατί για να ταξιδέψουμε και να γίνουν αυτά τα παιχνίδια έπρεπε να αφήσουμε πίσω και τις δουλειές μας και οι μαθητές το σχολείο και τα φροντιστήρια τους. Θέλω να συγχαρώ και την διοίκηση που δεν είχε την οικονομική ευχέρεια κατέβασε την ομάδα στον θεσμό του κυπέλλου. Σήμερα παρόλο που παίζαμε με μια ομάδα, που έχει μεγάλη ιστορία, έχει παρελθόν σε Β΄ και Γ΄ Εθνική θέλαμε να προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και ότι βγει. Η ομάδα όμως της Ναυπάκτου δεν μας έδωσε καθόλου τα περιθώρια, ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι. Είναι μια πολύ καλή ομάδα με άψογη τεχνική, πολλά τρεξίματα και όσο και να θέλουμε να βρούμε δικαιολογίες, αυτές δεν υπάρχουν. Η εμφάνιση η δική μας ακόμη και στο Maximum της απόδοσης μας να ήταν σήμερα, πάλι δεν θα μπορούσαμε να ελπίζουμε σε κάτι. Τα δυο αυτά παιχνίδια που κάναμε για τον θεσμό του κυπέλλου ερασιτεχνών τα αφήνουμε πίσω μας μιας και όσο προχωράς σε αυτό το θεσμό ο κλοιός σφίγγει και έχεις να αντιμετωπίσεις αρκετά καλές ομάδες. Εμείς τώρα πρέπει να κοιτάξουμε τους αγώνες που θα ακολουθήσουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, επικεντρωνόμαστε πάνω σε αυτό και όπως διεκδικήσαμε το κύπελλο και το πήραμε έτσι θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε και το πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια και πάλι στα παιδιά για την συμμετοχή τους και ποτέ δεν χάνεται τίποτα μέσα από καμία ήττα και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλεύουμε για να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα της Ναυπάκτου στον θεσμό του κυπέλλου και θα ήταν ευχής έργο κάποια στιγμή να δούμε και εμείς μια δικιά μας ομάδα μέσα σε αυτά τα πρότυπα, όπως ο Αστέρας.»

Συνθέσεις Ομάδων

Ναυπακτιακός Αστέρας (Γιάννης Πανουργιάς): Ανδρεόπουλος, Καζάνας(79΄ λ.τρ. Καρτσακλής), Ερινάλντο, Θεοχάρης, Ζαχαρόπουλος Α., Θανασιός, Καραγιάννης, Μυτιλήνης, Ψυχογιός(62΄ Καλαβρουζιώτης), Μικελάτος, Σταυρόπουλος(46΄ Αδραχτάς)

Αίολος (Γιώργος Χρυσαφόπουλος): Κόκκοτος, Ράικος Ν., Αζακάς, Πάτρου(83΄ Λιάγκος), Γιάκος, Ζαραβέλης, Τύμπας(68΄ λ.τρ. Κοράκης), Ηλιάδης, Κουρλός, Χρυσαφόπουλος Κ.(Γ), Χρυσικός(78΄ λ.τρ. Ράικος Γ.)

Διαιτητής: Γιάννης Καλογεράκος (ΕΠΣ Ηλείας)
1ος Βοηθός: Άγγελος Πήττας (ΕΠΣ Ηλείας)
2ος Βοηθός: Χρήστος Λάττας (ΕΠΣ Ηλείας)






































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος