Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Δόξα Άρτας-Αίολος 0-0 (0-3 στα πέναλτι)

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου  πήρε την διαδικασία των πέναλτι η ομάδα του Αίολου κόντρα στην γηπεδούχο Δόξα Άρτας. Τα 120 λεπτά του αγώνα έληξαν χωρίς σκορ (0-0) και στα πέναλτι η ομάδα της Ευρυτανίας κέρδισε με 3-0.
Ο αγώνας του κυπέλλου ερασιτεχνών διεξήχθη την Τετάρτη (19/3) στο Δημοτικό στάδιο της Άρτας και άρχισε λίγο μετά τις 3.30 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε μετά από 3 ώρες. Έγινε κάτω από ηλιοφάνεια, υψηλή θερμοκρασία και παρουσία περίπου 150 με 200 θεατών.
Η Δόξα Άρτας του Δημήτρη Παπατζίκου και του Γιάννη Σιαπέρα θέλησε να ελέγξει την μεσαία γραμμή και το κατέφερε σε μεγάλο χρονικό διάστημα. Ήταν όμως ανούσια στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς και έχοντας ορισμένα ξεσπάσματα δημιούργησε 2-3 πολύ καλές στιγμές. Οι Αρτινοί στο 36ο λεπτό είχαν δοκάρι όταν σε προσπάθεια του Κώστα Μπασιούκα ο Γιάννης Ηλιάδης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της ομάδας του αποσοβώντας βέβαιο γκολ. Η Δόξα ανέβασε την απόδοση της και απείλησε ξανά στην παράταση και όταν ο Αίολος έπαιζε με 10 παίκτες. Στην διαδικασία των πέναλτι η ομάδα δεν ήταν ψύχραιμη και δεν σκόραρε καμία φορά.
Ο Αίολος του Γιώργου Χρυσαφόπουλου πήρε σπουδαία πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου κάνοντας υπερπροσπάθεια. Η ομάδα της Ευρυτανίας πρόσεξε περισσότερο τα μετόπισθεν και απείλησε μέσα από αντεπιθέσεις. Έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 20ο λεπτό με τον Μάκη Χρυσικό (Δεν βρήκε στόχο από κοντά) και ξεκίνησε καλύτερα στο πρώτο 30λεπτο. Το δεύτερο μέρος «κύλησε» χωρίς συγκινήσεις μέχρι το 84ο λεπτό όταν ο βοηθός Θανάσης Κόλλιας ακύρωσε γκολ του Δημήτρη Κουρλού ξεσηκώνοντας δικαιολογημένα θύελλα διαμαρτυριών από τους Ευρυτάνες. Στην παράταση ο Αίολος στο 100ο λεπτό έχασε τον αρχηγό του Μπάμπη Τριανταφυλλόπουλο, που αποβλήθηκε και δέχτηκε πίεση μέχρι το τέλος. Κράτησε το μηδέν ωστόσο και στα πέναλτι ευτύχησε χάρις τον γκολκίπερ του Θεοδόση Κόκκοτο να περάσει στην επόμενη φάση του θεσμού.
Στην επόμενη φάση ο Αίολος ταξιδεύει την Τετάρτη (26/3) στην Ναύπακτο για να αγωνιστεί με τον τοπικό Ναυπακτιακό. Σε περίπτωση νέας νίκης θα προκριθεί στους «8» του κυπέλλου ερασιτεχνών.

Αρκετός κόσμος
Ο αγώνας έγινε παρουσία περίπου 150 με 200 θεατών, ωστόσο το θέαμα που πρόσφεραν οι δυο ομάδες ήταν κάτω του μετρίου.


Η διάταξη του Αίολου
Ο Αίολος ξεκίνησε με γκολκίπερ τον Θεοδόση Κόκκοτο. Στο δεξί άκρο της άμυνας ξεκίνησε ο Πάνος Αζακάς και στο αριστερό ο Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος. Στο κέντρο της άμυνας αγωνίστηκε ο Γιάννης Ηλιάδης με τον Ρέμμους Πάτρου. Στα αμυντικά χαφ ξεκίνησαν ο Νίκος Ράικος με τον Χάρη Ζαραβέλη. Στο δεξί άκρο του κέντρου άρχισε ο Δημήτρης Τύμπας και στο αριστερό ο Κώστας Χρυσαφόπουλος. Σαν επιτελικός μέσος έπαιξε ο Μάκης Χρυσικός και στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Δημήτρης Κουρλός.

«Βράζει» για την διαιτησία


Με τον Γιαννιώτη Γιώργο Μάντζιο (Φωτογραφία) τα έχει δικαιολογημένα ο κυπελλούχος Αίολος. Θεωρεί ότι κακώς του ακυρώθηκε το καθαρό γκολ που πέτυχε ο Δημήτρης Κουρλός στο 84ο λεπτό (Υποδείχτηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ από τον βοηθό Θανάση Κόλλια). Έχει παράπονα για αρκετά σφυρίγματα του ρέφερι. Μάλιστα ο ρέφερι έδωσε και επανάληψη σε πέναλτι που απέκρουσε ο Θεοδόσης Κόκκοτος, ο οποίος το απέκρουσε ξανά.

Άλλαξε έδρα
Το ματς δεν έγινε στην φυσική έδρα της Δόξας στο γήπεδο «Γεώργιος Γιολδάσης» αλλά στο Δημοτικό στάδιο. Ο λόγος ήταν για προσελκύσει περισσότερο κόσμο. Μάλιστα η διοίκηση της ομάδα προσέφερε δωρεάν είσοδο σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Τεχνικό δίδυμο

 












Στον πάγκο της Δόξας βρίσκεται για πάνω από 10 χρόνια ο Δημήτρης Παπατζίκος (Φωτογραφία Αριστερά) επονομαζόμενος και ως «Τζό». Μαζί του στην τεχνική ηγεσία είναι ο Γιάννης Σιαπέρας (Φωτογραφία Δεξιά).


Αρκετή ζέστη
Ο αγώνας έγινε κάτω από πολύ καλές καιρικές συνθήκες. Η θερμοκρασία ήταν περίπου στους 25 βαθμούς.

Ταξιδεύει στην Ναύπακτο
Την επόμενη Τετάρτη (26/3) ο Αίολος ταξιδεύει στην Ναύπακτο για να παίξει εκτός έδρας με τον κυπελλούχο Αιτωλοακαρνανίας Ναυπακτιακό Αστέρα. Στόχος της ομάδας της Ευρυτανίας ακόμη μια πρόκριση, η οποία θα είναι για τους «8» του θεσμού.

«Φύλακας άγγελος»


Ο γκολκίπερ του Αίολου Θεοδόσης Κόκκοτος (Φωτογραφία) ήταν ο «φύλακας άγγελος» της ομάδας. Ο 24χρονος γκολκίπερ «μίλησε» στην διαδικασία των πέναλτι όταν απέκρουσε τις εκτελέσεις των Νίκου Μάρη και Πάνου Παπαλάμπρη. Ενώ σκόραρε το πρώτο πέναλτι. Και στον ημιτελικό κυπέλλου με τον ΑΠΟΚ ο γκολκίπερ του Αίολου έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πρόκριση της ομάδας στον τελικό.

Μετά από 5 χρόνια
Στο Δημοτικό στάδιο της Άρτας είχε αγωνιστεί το 2009 ο ΑΠΟΚ κόντρα στην Βολίδα Κάτω Γαρούνα (Κυπελλούχος Κέρκυρας), όπου ηττήθηκε με 5-1 και δεν κατάφερε να προκριθεί στους «4» του θεσμού. Η ομάδα της Βολίδας κατέκτησε μετέπειτα το κύπελλο ερασιτεχνών. Ο Αίολος αγωνίστηκε στο ίδιο γήπεδο μετά από 5 χρόνια, επιστρέφοντας στο Καρπενήσι με την πρόκριση.

Γνώριμος αντίπαλος


Ο γκολκίπερ των γηπεδούχων Βασίλης Γεροδήμος (Φωτογραφία) κατά το παρελθόν είχε αγωνιστεί στο κύπελλο ερασιτεχνών κόντρα στον ΑΠΟΚ. Ο Αρτινός γκολκίπερ αγωνίζονταν στην ομάδα του Σκουφά Κομποτίου.

2 απουσίες
Στον πάγκο έμεινε λόγω τραυματισμού ο βασικός αριστερός μπακ Νίκος Νικολάου και δεν ταξίδεψε στην Άρτα ο έμπειρος στόπερ Γιώργος Γιάκος. Στον πάγκο έμειναν επίσης οι: Ανέσης Κοράκης, Κώστας Μπουμπουρής και Τόμις Χρυσαφόπουλος.


Οι διοικητικοί
Μαζί με την αποστολή του Αίολου ταξίδεψε ο φίλος της ομάδας Σταύρος Μαντής και ο Δημήτρης Χρυσικός.

Α΄ μέρος

Αργοπορία λόγω γιατρού
Η αναμέτρηση ξεκίνησε με 10λεπτη καθυστέρηση λόγω αργοπορίας προσέλευσης του ιατρού αγώνα.

Έλεγξε τον ρυθμό
Ο Αίολος έλεγξε τον ρυθμό του ματς στο πρώτο 25λεπτο έχοντας τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής. Απείλησε σε 2-3 περιπτώσεις και έψαξε το γκολ.

Άστοχος ο Χρυσικός


Στο 20ο λεπτό ο Αίολος έχασε πολύ καλή ευκαιρία όταν ο Δημήτρης Κουρλός εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και το κοντινό γυριστό σουτ του Μάκη Χρυσικού, χωρίς πίεση πέρασε λίγο πάνω από το τέρμα του Βασίλη Γεροδήμου.


Ανέβασε «στροφές»
Η Δόξα από το 30ο λεπτό και μετά έντεινε τις προσπάθειες της και βελτιώθηκε αρκετά «αγγίζοντας» το γκολ. Πρώτα έχασε ευκαιρία με το σουτ του Κώστα Μπασιούκα, που απέκρουσε ο Θεοδόσης Κόκκοτος και στην συνέχεια είχε δοκάρι στο διώξιμο του Γιάννη Ηλιάδη.



Σωτήρας ο «Ήλι»


 












Την καλύτερη της ευκαιρία έχασε στην αναμέτρηση η ομάδα της Δόξας στο 36ο λεπτό. Ο Θεοδόσης Κόκκοτος έκανε έξοδο και ο Κώστας Μπασιούκας (Φωτογραφία Αριστερά) τον πλάσαρε στην έξοδο, ο Γιάννης Ηλιάδη (Φωτογραφία Δεξιά) έτρεξε και σαν «Από μηχανής Θεός» απέκρουσε την μπάλα που πήγαινε στα δίχτυα και χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι «έσκασε» στο έδαφος και εν συνεχεία απομακρύνθηκε.



«Φώναξαν» για πέναλτι

 












Η ομάδα της Άρτας ζήτησε πέναλτι στο 37ο λεπτό στην πέσιμο μέσα στην περιοχή του Δημήτρη Θανάση (Φωτογραφία Αριστερά) από μαρκάρισμα του Χάρη Ζαραβέλη (Φωτογραφία Δεξιά). Ο ρέφερι Γιώργος Μάντζιος «κιτρίνισε» τον παίκτης της Δόξας θεωρώντας ότι έκανε θέατρο.


Οι καλύτερες φάσεις
4΄: Δυνατό σουτ του Μπασιούκα εκτός περιοχής πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων.
20΄: Ο Κουρλός εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά και το γυριστό σουτ του Χρυσικού από κοντά χωρίς πίεση πέρασε μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι των Αρτινών.
26΄: Συρτό σουτ του Μπασιούκα από πλάγια αριστερά εκτός περιοχής απέκρουσε δύσκολα στην αριστερή του γωνία ο Κόκκοτος και στην επαναφορά το σουτ του Τσιάτσου από πλάγια δεξιά κόντραρε σε  αμυντικό και πέρασε κόρνερ.
35΄: Μετά από λάθος της άμυνας σουτ του Χρυσαφόπουλου από τα όρια της περιοχής μπλόκαρε ο πορτιέρο Γεροδήμος.
36΄: Μετά από έξοδο του Κόκκοτου, ο Μπασιούκας πλάσαρε εκτός περιοχής και δεξιά και ο Ηλιάδης απέκρουσε σωτήρια προς τα πίσω με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Αίολου.
40΄: Εκτέλεση φάουλ του Μπασιούκα από καλή θέση μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία ο Κόκκοτος.

Β΄ μέρος

Δεν βρήκε ρυθμό
Η ομάδα της Άρτας δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό σε όλο το δεύτερο μέρος. Είχε την ελαφριά υπεροχή, όμως σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία του Αίολου.

Εκτός ο Στέργιος

 












Στο 51ο λεπτό ο Νίκος Στέργιος (Φωτογραφία Αριστερά) της Δόξας αποχώρησε λόγω τραυματισμού και την θέση του πήρε ο Χρήστος Τάτσης (Φωτογραφία Δεξιά).

Λιγοστές στιγμές
Το δεύτερο μέρος είχε μόλις 2 καλές στιγμές μπροστά από τις δυο εστίες και αυτές άνηκαν στην ομάδα του Αίολου, που έπαιξε μέσα από αντεπιθέσεις.
Το δεύτερο μέρος στιγματίστηκε από το ακυρωθέν γκολ του Δημήτρη Κουρλού.

Κουράστηκε ο Αίολος
Από το 70ο λεπτό η ομάδα του Αίολου έπεσε αρκετά και ήταν εμφανής η κούραση των ποδοσφαιριστών.

Ακυρώθηκε γκολ-Ξεσήκωσε διαμαρτυρίες

 












Στο 84ο λεπτό ο Δημήτρης Κουρλός (Φωτογραφία Αριστερά) έφυγε από πίσω μετά από μπαλιά του Κώστα Χρυσαφόπουλου και σκόραρε. Ο επόπτης Θανάσης Κόλλιας (Φωτογραφία Δεξιά) προς έκπληξη όλων σήκωσε την σημαία του και ακύρωσε το τέρμα της Ευρυτανικής ομάδας. Ο ρέφερι Γιώργος Μάντζιος κιτρίνισε τον Δημήτρη Κουρλό και τον Δημήτρη Τύμπα που διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον επόπτη.





Αναγκαστική αλλαγή

 












Ο μέσος του Αίολου Νίκος Ράικος (Φωτογραφία Αριστερά) αποχώρησε στο 87ο λεπτό λόγω τραυματισμού και την θέση του πήρε ο αδερφός του Γιώργος Ράικος (Φωτογραφία Δεξιά).


Κίτρινη σε Νικολάου


Ο ρέφερι Γιώργος Μάντζιος υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον αναπληρωματικό παίκτη του Αίολου Νίκο Νικολάου στο 93ο λεπτό, καθώς έκανε λεκτική επίθεση στον Δημήτρη Θανάση, όταν κλώτσησε δυνατά την μπάλα προς τον πάγκο του Αίολου.


Οι καλύτερες φάσεις
57΄: Ο Αζακάς σέντραρε από δεξιά και το σουτ του Χρυσαφόπουλου από πλάγια αριστερά μέσα στην περιοχή πέρασε πάνω από την εστία της Δόξας.
74΄: Σουτ του Κουρλού εκτός περιοχής και αριστερά απέκρουσε με τις γροθιές από το δεξί του «Γ» ο Γεροδήμος.

Παράταση

Ίδια συνέχεια
Τα πρώτα 10 λεπτά της παράτασης συνεχίστηκαν όπως «κύλησε» όλο το δεύτερο μέρος.

Αποβλήθηκε ο αρχηγός


Στο 100ο λεπτό Αίολος έμεινε με 10 παίκτες όταν ο αρχηγός του Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος (Φωτογραφία) έκανε ένα δυνατό μαρκάρισμα στον Δημήτρη Θανάση και αντίκρισε 2η κίτρινη από τον διαιτητή Γιώργο Μάντζιο. Η αποβολή του ποδοσφαιριστή έφερε αρκετές αλλαγές στην διάταξη του Αίολου, ο οποίος οπισθοχώρησε αρκετά.




Φυσιολογική «οπισθοχώρηση»
Οι φιλοξενούμενοι γύρισαν πίσω στα τελευταία λεπτά, κάτι που ήταν φυσιολογικό μετά το αριθμητικό μειονέκτημα που είχαν.

Πίεσαν οι γηπεδούχοι
Η Δόξα Άρτας έχοντας την αριθμητική υπεροχή στο τελευταίο 20λεπτο της παράτασης πίεσαν και έψαξαν το γκολ. Τελικώς δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Θεοδόση Κόκκοτου.

Ανάσες δροσιάς
Κατά την αλλαγή των τερμάτων στο ημίχρονο της παράτασης οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων είχαν την ευκαιρία να πάνε στους πάγκους και να δροσιστούν πίνοντας νερό.



Αστόχησε ο «Ντάρκο»
Στο πρώτο λεπτό της επανάληψης του δεύτερου μέρους η Δόξα έχασε σημαντική στιγμή να ανοίξει το σκορ. Ο Κώστας Μπριασούλης σέντραρε από αριστερά και η κοντινή κεφαλιά του Δημήτρη Θανάση, επονομαζόμενος και ως «Ντάρκο», πέρασε μόλις άουτ από το αριστερό «παραθυράκι» των φιλοξενούμενων.


2λεπτο ευκαιριών


Ο Αίολος μέσα σε δυο λεπτά προσπάθησε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Πρώτα στο 115΄ το πλασέ του Κώστα Χρυσαφόπουλου (Φωτογραφία) μετά από αδράνεια της άμυνας απέκρουσε προ της γραμμής ο Σταύρος Αράπης και στο επόμενο λεπτό το απευθείας φάουλ του Δημήτρη Κουρλού πέρασε πάνω από το τέρμα της Δόξας.




Οι καλύτερες φάσεις
100΄: Ο Τριανταφυλλόπουλος αντίκρισε 2η κίτρινη για επικίνδυνο μαρκάρισμα σε αντίπαλο και άφησε την ομάδα του με 10.
101΄: Δυνατό σουτ του Μπριασούλη εκτός περιοχής πέρασε άουτ από το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων.
105΄: Ο Παπαλάμπρης πάσαρε στον Βασιλάκη, που σούταρε από καλή θέση άουτ.
105΄+1΄: Ο Ηλιάδης εκτέλεσε φάουλ από το κέντρο και ο Χρυσικός δεν βρήκε την μπάλα που πέρασε από μπροστά του και κατέληξε άουτ.
106΄: Ο Μπριασούλης σέντραρε από αριστερά και η κοντινή κεφαλιά του Θανάση πέρασε μόλις άουτ από το αριστερό «Γ» του Κόκκοτου.
109΄: Ο Παπαλάμπρης κατέβασε από το ύψος του πέναλτι και σούταρε με τον Κόκκοτο να μπλοκάρει.
115΄: Ο Κουρλός γέμισε από την άμυνα ο ταχύτατος Χρυσαφόπουλος πρόλαβε και «τσίμπησε» ανάμεσα σε Γεροδήμο και Αράπη, με τον τελευταίο να αποκρούει σωτήρια προ της γραμμής το πλασέ του παίκτη του Αίολου.
116΄: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κουρλού από καλή θέση έφυγε μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι της Δόξας.
117΄: Ο Μπριασούλης σέντραρε και η κεφαλιά του Κουλτούκη πέρασε πάνω από την εστία του Αίολου.

Πρωταγωνιστής ο «Τέο»

 
Ο Θεοδόσης Κόκκοτος ήταν ο πρωταγωνιστής της διαδικασίας των πέναλτι, ο οποίος απέκρουσε δυο πέναλτι. Μάλιστα την εκτέλεση του Πάνου Παπαλάμπρη (Φωτογραφία Αριστερά) την απέκρουσε δυο φορές, αφού ο ρέφερι Μάντζιος έδωσε επανάληψη. Για τον Αίολο ευστόχησαν οι: Θεοδόσης Κόκκοτος, Γιάννης Ηλιάδης και Δημήτρης Τύμπας (Φωτογραφία Δεξιά). Ο Θεοδόσης Κόκκοτος απέκρουσε τις εκτελέσεις των: Χρήστου Βασιλάκου και Πάνου Παπαλάμπρη και το πέναλτι του Σταύρου Αράπη (Φωτογραφία Κέντρο) τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Η σειρά των πέναλτι
Δόξα Άρτας
Βασιλάκης
Απόκρουση Κόκκοτου
Αίολος
Κόκκοτος
0-1
Δόξα Άρτας
Παπαλάμπρης
Απόκρουση Κόκκοτου
Αίολος
Ηλιάδης
0-2
Δόξα Άρτας
Αράπης
Οριζόντιο Δοκάρι
Αίολος
Τύμπας
0-3








Ίδια σειρά με ΑΠΟΚ
Τα 3 πέναλτι του Αίολου εκτέλεσαν οι 3 ίδιοι παίκτες που είχαν εκτελέσει τα πέναλτι κόντρα στον ημιτελικό κυπέλλου με τον ΑΠΟΚ. Φυσικά και σε αυτό το ματς ήταν εύστοχοι.

Πανηγύρισαν την πρόκριση
Οι παίκτες του Αίολου πανηγύρισαν μετά το τέλος του ματς την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών.



Κίτρινες Κάρτες
Αράπης, Θανάσης, Στέργιος, Τάτσης Χ., Ράικος Ν., Τύμπας, Κουρλός, Νικολάου

Διακριθέντες
Δόξα Άρτας: Παπαλάμπρης, Μπριασούλης, Θανάσης
Αίολος: Χρυσικός, Κόκκοτος, Ηλιάδης, Αζακάς, Χρυσαφόπουλος

Δηλώσεις Προπονητών

Γιάννης Σιαπέρας (Δόξας Άρτας): «Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Αίολου. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο εμείς είχαμε την κατοχή σε όλο το 90λεπτο, πιέσαμε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, όμως δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Ο Αίολος ήταν καλά οργανωμένος στην άμυνα, κράτησε το σκορ, οδηγηθήκαμε στην παράταση και στα πέναλτι ήταν πιο τυχερός. Δεν είχαμε καλές εκτελέσεις με αποτέλεσμα να χάσουμε το παιχνίδι και την πρόκριση.»
Σχετικά με τους στόχους της ομάδας στο πρωτάθλημα δήλωσε: «Ο στόχος μας είναι τα Play Off στο τοπικό πρωτάθλημα και να βγάλουμε νέα παιδιά. Το Κομπότι και η Αναγέννηση είναι τα δυο φαβορί, εμείς θα συμμετέχουμε στα Play Off και όπου μας βγάλει, θα κάνουμε την προσπάθεια μας.»

Γιώργος Χρυσαφόπουλος (Αίολος): «Σήμερα για πρώτη φορά στην φετινή σεζόν βγήκαμε εκτός νομού να εκπροσωπήσουμε τόσο την ομάδα μας όσο και τον νομό μας σε ένα παιχνίδι κυπέλλου μακριά από την έδρα μας. Ήμασταν πολύ καλά στημένοι, ξέρουμε ότι οι ομάδες εκτός Ευρυτανίας δουλεύουν συστηματικά, σίγουρα υπάρχει δυσκολία. Είχαμε την υποχρέωση όμως να είμαστε σοβαροί, παρόλο που περιμένουμε τους αγώνες μπαράζ και έπρεπε να δείξουμε ένα σωστό πρόσωπο και αν μη τι άλλο να δείξουμε ότι ο νομός μας δεν έχει ανάγκη ούτε από διαιτησίες ούτε από τίποτα για να εκπροσωπηθεί επάξια σε αγώνες σε άλλους νομούς. Τα παιδιά ήταν σήμερα πολύ δυνατά, παίξανε με πάθος, δείξανε ότι το θέλαμε και αυτό το παιχνίδι. Μας αδίκησε κατάφορα η διαιτησία από την αρχή του παιχνιδιού από το πρώτο σφύριγμα έως το τελευταίο, δεν μας ευνόησε ούτε σε μια φάση, μας απέβαλλε ποδοσφαιριστή, έδωσε επανάληψη σε πέναλτι, όπου δεν ήταν επανάληψη, μας ακύρωσε πιστεύω πεντακάθαρο γκολ. Τι άλλο δηλαδή θα μπορούσε να γίνει να χάσουμε αυτό το παιχνίδι; Τελικά δείξαμε το πραγματικό μας πρόσωπο και ποιος πραγματικά είναι ο Αίολος. Φτάσαμε έως τα πέναλτι, ήμασταν πολύ ψύχραιμοι. Τα παιδιά δείξανε ότι είναι έμπειρα και ότι ξέρουν να διαχειρίζονται  το παιχνίδι σε κάθε λεπτό σε κάθε δευτερόλεπτο. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Δόξας, την ευχαριστούμε για την φιλοξενία, δεν είχαμε κανένα απολύτως πρόβλημα ασχέτως με τα όσα έγιναν μέσα στο γήπεδο από τον διαιτητή και όχι από τα παιδιά. Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα με τους ποδοσφαιριστές, ούτε και με τον κόσμο. Να δώσω συγχαρητήρια πολλά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο μπράβο στα δικά μου τα παιδιά, που δίκαια πήραν και αυτό το παιχνίδι και συνεχίζουμε παρόλα τα προβλήματα, γιατί έχουμε κάποιους τραυματισμούς. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να εκπροσωπούμε επάξια τόσο τον νομό μας όσο και αυτόν τον σύλλογο που λέγεται Αίολος.»

Συνθέσεις Ομάδων

Δόξα Άρτας (Δημήτρης Παπατζίκος & Γιάννης Σιαπέρας): Γεροδήμος, Αράπης, Τσιάτσος, Μπασιούκας(97΄ Τάτσης Δ.), Κουλτούκης, Θανάσης, Βασιλάκης, Παπαλάμπρης, Στέργιος(51΄ λ.τρ. Τάτσης Χ.), Μάρης, Μπριασούλης

Αίολος (Γιώργος Χρυσαφόπουλος): Κόκκοτος, Τριανταφυλλόπουλος, Αζακάς, Ράικος Ν.(87΄ λ.τρ. Ράικος Γ.), Πάτρου, Ζαραβέλης, Τύμπας, Ηλιάδης, Κουρλός, Χρυσαφόπουλος, Χρυσικός

Διαιτητής: Γιώργος Μάντζιος (ΕΠΣ Ηπείρου)
1ος Βοηθός: Θανάσης Κόλλιας (ΕΠΣ Ηπείρου)
2ος Βοηθός: Δονάτος Παπαδημητρίου (ΕΠΣ Ηπείρου)




















































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος