Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Συμπληρώθηκε το πάζλ των υποψηφιοτήτων της ΕΠΣΕ


Τελικώς 13 θα είναι οι υποψήφιοι για το 9μελες συμβούλιο της ΕΠΣ Ευρυτανίας. Ο Άγιος Προκόπιος δεν υπέδειξε υποψήφιο και δεν έχει δικαίωμα ψήφου στις εκλογές, αφού δεν έχει συγκροτήσει διοίκηση.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Δημήτρης Πεταρούδης να μείνει εκτός εκλογών. Για 3η συνεχή φορά είναι υποψήφιος ο Δημήτρης Χρυσικός, ο οποίος ήταν προκάτοχος του Δημήτρη Πεταρούδη στην Προεδρία. Ενώ μόνο ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιώργος Παπαντζίμας βρήκε ομάδα και κατέρχεται υποψήφιος. Τα υπόλοιπα 8 μέλη έμειναν δεν βρήκαν σωματείο και δεν κατεβαίνουν στις εκλογές.
Οι 13 υποψήφιοι για τακτικά μέλη είναι οι ακόλουθοι: Δημήτρης Κατσακιώρης (ΑΠΟΚ), Δημήτρης Χρυσικός (Αίολος), Γιώργος Λιάγκας (Μυρίκη), Δημήτρης Αθανασόπουλος (Άγραφα), Δημήτρης Γυφτομήτρος (Ποταμιά), Κώστας Μάκκας (Κρέντης), Πάνος Παπαδημητρίου (Φραγκίστα), Γιώργος Παπαντζίμας (Ραπτόπουλο), Σωτήρης Διώτης (Παλαιοκατούνα), Βασίλης Κατσίκης (Απεραντιακός), Νίκος Δροσίνης (Κεράσοβο), Σωτήρης Νικολάου (ΑΕΚ) και Χρήστος Τσάμπρας (Κρίκελλο).
Οι 3 υποψήφιοι για αναπληρωματικά μέλη είναι οι: Χαράλαμπος Πλατιάς (Μυρίκη), Κώστας Χούπας (Άγραφα) και Θύμιος Γραμματίκας (Ραπτόπουλο). 
Για την εξελικτική επιτροπή υποψήφιοι είναι οι: Δημήτρης Κοκοτίνης (Μυρίκη), Δημήτρης Γιαννιώτης (Άγραφα) και Ειρήνη Παπαδήμου (Ραπτόπουλο).
Από τους 13 υποψήφιους θα εκλεγούν οι 9 και κάθε ομάδα θα πρέπει υποχρεωτικά να ψηφήσει 9 τακτικά μέλη, 3 άτομα για εξελικτική επιτροπή και όσα άτομα θέλει για αναπληρωματικά μέλη. Σε διαφορετική περίπτωση το ψηφοδέλτιο θεωρείται άκυρο. Για να εκλεγεί κάποιος θα πρέπει να έχει πάρει τουλάχιστον 7 σταυρούς. Ενώ το πρώτο σε σταυρούς αναπληρωματικό μέλος μπορεί να αποτελέσει μέλος της νέας διοίκησης, εφόσον κάποιος από τους 9 που θα εκλεγούν παραιτηθεί. Οι υπόλοιποι 4 από τα τακτικά μέλη που δεν θα εκλεγούν δεν μπορούν να διεκδικήσουν θέση στο Δ.Σ.