Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Παίζουν τα «ρέστα» τους Ρήγας και Αμπελωνιακός: Ανάλυση της 13ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί η 13η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Δ΄ Εθνικής με την πραγματοποίηση 5 αναμετρήσεων. «Φουντώνει» η μάχη όσον αφορά τις ομάδες, που θα διεκδικήσουν την συμμετοχή στην νέα Γ΄ Εθνική. Η Λαμία θα έχει πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς, καθώς θα αγωνιστεί στην Αγιά με τον τοπικό Δωτιέα. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μάλιστα παιχνίδι λιγότερο.
Θεωρητικά εύκολο παιχνίδι έχει ο Α.Ο. Καρδίτσας, που υποδέχεται τον αδιάφορο βαθμολογικά Αίολο. Με πολλά προβλήματα θα αγωνιστούν Ελασσόνα και Γραβιά. Ο Π.Ο.Ε. έδειξε τις δυνάμεις του στο παιχνίδι της Λαμίας, αλλά μέσα στην εβδομάδα αντιμετώπισε πολλά προβλήματα, ενώ άλλαξε και προπονητή. Η ομάδα της Φωκίδας από την μεριά της θα παίξει με πολλές απουσίες. Στον Δομοκό ο «λαβωμένος» Αχιλλέας αγωνίζεται με το Λεοντάρι, το οποίο πολύ δύσκολα θα καταφέρει να σώσει την παρτίδα. Οι Φθιωτοί έρχονται από δυο αρνητικά αποτελέσματα. Στο Βελεστίνο ο Ρήγας δίνει το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι του με τον Αμπελωνιακό. Οι δυο ομάδες βρίσκονται κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού. Το ρεπό του θα κάνει ο Πυργετός, που προέρχεται από σημαντικό «διπλό».

Οι τιμωρημένοι της 13ης αγωνιστικής 



Ανδρούτσος Γραβιάς: Σπύρος Κοκονδύνης, Κώστας Καρδαράς, Μίλτος Μπουγιώτας, Ηλίας Ταμάμης, Λόρενς Ταμάμης
Αχιλλέας Δομοκού: Παναγιώτης Λιασίδης, Γιώργος Καυκιάς, Ορέστης Γουργιώτης
Ελασσόνα: Δημήτρης Στάθης
Λεοντάρι: Θανάσης Καλιακούδας
Ρήγας Φεραίος: Θανάσης Μπλέτσας

Ποινή 4 αγωνιστικών στον Καυκιά


Βαρύς ήταν ο πέλεκυς της αποβολής του Γιώργου Καυκιά. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής του Αμπελωνιακού τιμωρήθηκε με 4 αγωνιστικές, καθώς εξύβρισε τον διαιτητή του παιχνιδιού με τον Αμπελωνιακό Γιώργο Βρέσκα.

Έσκασε…βόμβα με Γεωργαντζιά στην Αγιά


Μεταγραφή, που έκανε αίσθηση για τα δεδομένα της κατηγορίας ανακοίνωσε ο Δωτιέας Αγιάς!. Πήρε τον 30χρονο αμυντικό Κώστα Γεωργαντζιά, που έμεινε ελεύθερος από την Τηλυκράτη και έχει πλούσια θητεία στα επαγγελματικά γήπεδα. Έχει παίξει επίσης σε: Ποσειδώνα Νέων Πόρων, Απόλλωνα Λάρισας, Ολυμπιακό Βόλου, Τρίκαλα, Αναγέννηση Καρδίτσας και Τύρναβο.

Στην Γιάννουλη ο Βαΐτσης 


Στην Α΄ ΕΠΣ Λάρισας και στην δεύτερη ομάδα της βαθμολογίας Δήμητρα Γιάννουλης μεταγράφηκε ο μέσος Γιάννης Βαΐτσης. Αγωνίστηκε σε 8 ματς φέτος στην Δ΄ Εθνική.

Επανέρχεται ο Τσαμαδιάς


Μετά από 5 αγωνιστικές τιμωρίας επιστρέφει στις υποχρεώσεις της Λαμίας ο 31χρονος αρχηγός της Ντίνος Τσαμαδιάς, που είχε αντικρίσει την κόκκινη στον αγώνα με την Γραβιά.

Με τον Αλμυρό κληρώθηκε ο Ρήγας
Στα ημιτελικά του κυπέλλου της ΕΠΣ Θεσσαλίας ο Ρήγας Φεραίος θα αντιμετωπίσει τον Αλμυρό. Το άλλο ζευγάρι είναι Α.Ε. Διμηνίου-Σκιάθος.

«Όλοι κοντά στην Ομάδα»


Εκδρομή στην Αγιά Λάρισας διοργανώνει ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Λαμίας,την Κυριακή 27 Ιανουαρίου, για το εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία 1964 με τον Δωτιέα Αγιάς.
Ο Σύνδεσμος καλεί τους φίλους, φιλάθλους και οπαδούς της ομάδας να δώσουν το παρόν στη θεσσαλική πόλη για την 13η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος(Δ΄ Εθνική).Για πληροφορίες και συμμετοχές στην εκδρομή οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα:6989368637, 6977388048.

«Μισή» η Γραβιά
Ούτε ένας ούτε δύο αλλά πέντε τιμωρημένους ποδοσφαιριστές θα έχει ο Ανδρούτσος Γραβιάς στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ελασσόνα, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ στο φετινό πρωτάθλημα.

Κρίσιμη κατάσταση και γενική Συνέλευση στον Π.Ο.Ε.


Χτες Πέμπτη 24 Ιανουαρίου διεξήχθη η ετήσια γενική συνέλευση της ομάδας της Ελασσόνας στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας. Οι ποδοσφαιριστές κ το τεχνικό τιμ μάλιστα έκαναν αποχή από τις προπονήσεις εξ αιτίας οικονομικών προβλημάτων.

Τέλος Νούσιας-Σκλάβος-Στάθης


Άλλοι τρεις παίχτες της Ελασσόνας αποτελούν παρελθόν. Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Νούσια, τον Δημήτρη Σκλάβο, που βρισκόταν και πέρυσι στην ομάδα και τον Δημήτρη Στάθη.

Αντί του Φώλλα ο Καλτέκης 


Μετά τις δραματικές εξελίξεις αλλαγές στην Ελασσόνα εξελίξεις υπήρξαν και στο θέμα του προπονητή. Ο 56χρονος Ελασσονίτης Γιώργος Καλτέκης αντικατέστησε τον Νίκο Φώλλα. Σαν ποδοσφαιριστής έπαιξε στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, στον Π.Ο.Ε. και στον Ολόσσωνα. Σαν προπονητής οδήγησε την Τσαριτσάνη σε εντυπωσιακές πορείες, φτάνοντας ς μέχρι την Football League 2. Έχει επίσης προπονήσει τον Ολόσσωνα, τον Ευαγγελισμό, την Βερδικούσια και τον Π.Ο. Ελασσόνας. Η ανακοίνωση της διοίκησης έχει ως εξής: «H Διοίκηση του Π.Ο. Ελασσόνας ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον προπονητή  Γιώργο Καλτέκη, ο οποίος αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας. Τον καλωσορίζουμε στον σύλλογο και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει».
Μετά τον Α.Ο. Καρδίτσας και τον Αίολο οι Λαρισινοί είναι οι τρίτοι, που αλλάζουν προπονητή.

 Βασίλης Τσουμπέκος: «Είναι ματς χρονιάς»  


Στο www.magnesiasports.gr μίλησε ο 29χρονος πορτιέρο του Ρήγα Βασίλης Τσουμπέκος, χαρακτηρίζοντας το παιχνίδι με τον Αμπελωνιακό ως «ματς της χρονιάς».

Πρόστιμο στον Δομοκό
Σε εφαρμογή του άρθρου 16 παρ.1 περ. α,β,γ iv Πειθαρχικού Κώδικα επιβάλλεται
χρηµατική ποινή 100 ευρώ στο σωματείο Αχιλλέας Δομοκού.

Παραφιλολογία για Γκαβογιάννη


Διαψεύδει η διοίκηση της Α.Ε. Λεονταρίου τα σενάρια, που έφεραν τον Κώστα Γκαβογιάννη στην πόρτα της εξόδου. Δηλώνει την στήριξη της στον προπονητή. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η Διοίκηση της Α.Ε. Λεονταρίου διαψεύδει την φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες περί διακοπής της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Κώστα Γκαβογιάννη. Η δύσκολη προσπάθεια που ξεκινήσαμε όλοι μαζί, θα την ολοκληρώσουμε όλοι μαζί».

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες

13η αγωνιστική Περιφερειακού Πρωταθλήματος (4ος Όμιλος) Κυριακή 27-1-2013 15:00

Ελασσόνα-Ανδρούτσος Γραβιάς Δημοτικό Στάδιο Ελασσόνας
Διαιτητής: Ιωάννης Μπλούνας(ΣΔΠ Φθιώτιδας)
1ος Βοηθός: Ανέστης Δουδούμης(ΣΔΠ Φθιώτιδας)
2ος Βοηθός: Στυλιανός Καραγιάννης(ΣΔΠ Φθιώτιδας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ιωάννης Κρίκης(ΣΔΠ Τρικάλων)

Δωτιέας Αγιάς-Λαμία Δημοτικό Στάδιο Αγιάς
Διαιτητής: Διονύσιος Ζούγρας(ΣΔΠ Κοζάνης)
1ος Βοηθός: Κωνσταντίνος Κουτζιακουτζίδης(ΣΔΠ Κοζάνης)
2ος Βοηθός: Χρήστος Τσιάμπαζης(ΣΔΠ Κοζάνης)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ιωάννης Παπαδημητρίου(ΣΔΠ Πιερίας)

Αχιλλέας Δομοκού-Λεοντάρι Δημοτικό Γήπεδο Δομοκού
Διαιτητής: Βασίλειος Καραταΐδης(ΣΔΠ Βοιωτίας)
1ος Βοηθός: Θεοφάνης Φλώτσιος(ΣΔΠ Βοιωτίας)
2ος Βοηθός: Γεώργιος Κωτσαδάμ(ΣΔΠ Βοιωτίας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Λεωνίδας Φορτούνας(ΣΔΠ Τρικάλων)

Ρήγας Φεραίος-Αμπελωνιακός Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου
Διαιτητής: Στυλιανός Φώτης(ΣΔΠ Εύβοιας)
1ος Βοηθός: Σταύρος Ρουμπής(ΣΔΠ Εύβοιας)
2ος Βοηθός: Σταύρος Ράζος(ΣΔΠ Εύβοιας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Δημήτριος Λουκάς(ΣΔΠ Φθιώτιδας)

* Ξεχωριστό αναλυτικό ρεπορτάζ για το ματς Α.Ο. Καρδίτσας-Αίολος.

Φωτογραφίες: www.larisagoal.gr, www.ellasonasport.gr