Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Αλέξης Κρανιώτης: «Ο πρωταθλητισμός είναι αυτοσκοπός για εμάς»

Στο ''Evrytania Sport'' παραχώρησε συνέντευξη ο ικανότατος επιθετικός του Α.Ο. Καρδίτσας Αλέξης Κρανιώτης. Η ομάδα του υποδέχεται την Κυριακή 11 Μαρτίου τον ΑΠΟΚ για την 17η αγωνιστική του Περιφερειακού Πρωταθλήματος.
Ο νεαρός άσος θεωρεί ότι η φετινή Καρδίτσα κάνει την καλύτερη της πορεία τα τελευταία χρόνια. Αποτελείται από ντόπιους ποδοσφαιριστές και αυτό είναι αρκετά σημαντικό στην επιτυχία της. Πιστεύει ότι οι πιθανότητες για την άνοδο στην Football League II είναι μοιρασμένες από τις διεκδικήτριες ομάδες. Για τον ΑΟΚ, όπως μας είπε το πρωτάθλημα είναι αυτοσκοπός.
Για την παραμονή η άποψη του είναι ότι θα κριθεί τις τελευταίες αγωνιστικές, ενώ χαρακτηρίζει δύσκολο το φετινό πρωτάθλημα. Όσον αφορά το κρίσιμο Κυριακάτικο παιχνίδι η άποψη του είναι ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες, όπως και στον πρώτο γύρο. Χαρακτηρίζει το Βελούχι ως μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα.
Ο 22χρονος Αλέξης Κρανιώτης (Γεννημένος στις 13/8/1990) πραγματοποιεί μια εξαιρετική σαιζόν, καθώς είναι ο πρώτος σκόρερ του ΑΟΚ με 8 τέρματα. Έκρινε την αναμέτρηση του πρώτου γύρου με το Βελούχι, καθώς με δικό του τέρμα η ομάδα του επικράτησε με σκορ 1-0. Αγωνίζεται στους Καρδιτσιώτες για 4η συνεχόμενη περίοδο, παίρνοντας μεταγραφή από τον Ταυρωπό το καλοκαίρι του 2008. Με τους «πορτοκαλί» αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Δ΄ Εθνική, στην οποία έχει μια πολυετή θητεία.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Evrytania Sport: Αλέξη να σε καλωσορίσουμε στην σελίδα μας. Ο ΑΟΚ βρίσκεται κοντά στην πρώτη Ελασσόνα. Σχολίασε μας την πορεία σας.
Αλέξης Κρανιώτης: «Καλώς σας βρήκα. Η πορεία του Α.Ο. Καρδίτσας μέχρις στιγμής είναι η καλύτερη τα τελευταία χρόνια. Είναι μια ομάδα χτισμένη από καλούς ποδοσφαιριστές και το κυριότερο μόνο από Καρδιτσιώτες, που έχει μεγάλη σημασία.»

Evrytania Sport: Τι θεωρείς ότι θα κρίνει το φετινό τίτλο και τι πιθανότητες δίνεις σε κάθε διεκδικητή; Ο πρωταθλητισμός είναι αυτοσκοπός σας;
Αλέξης Κρανιώτης: «Πιστεύω ότι ο τίτλος θα κριθεί στο ποια ομάδα το θέλει περισσότερο και αυτό θα φανεί μέσα στο γήπεδο. Οι πιθανότητες για την άνοδο πιστεύω ότι είναι πάνω-κάτω μοιρασμένες, για όλες τις ομάδες, που την διεκδικούν. Εννοείται πως είναι αυτοσκοπός ο πρωταθλητισμός για την ομάδα μου. Άλλωστε και για αυτόν τον λόγο κάθε Κυριακή θέλουμε να παίζουμε πιο ουσιαστικό ποδόσφαιρο.»

Evrytania Sport: Πως βλέπεις το φετινό επίπεδο της Δ΄ Εθνικής; Ποια είναι τα προγνωστικά σου για τον υποβιβασμό;
Αλέξης Κρανιώτης: «Το φετινό πρωτάθλημα είναι από τα πιο δύσκολα των τελευταίων ετών και αυτό φαίνεται κάθε Κυριακή. Όσον αφορά τον υποβιβασμό θα παλέψουν 3-4 ομάδες. Όποια ομάδα καταφέρει και δείξει καλύτερο πρόσωπο στα τελευταία παιχνίδια θα καταφέρει και να σωθεί.»

Evrytania Sport: Κλείνοντας σε ευχαριστούμε για την κουβέντα. Την Κυριακή (11-3) υποδέχεστε το Βελούχι. Ποια η γνώμη σου για τον αντίπαλο και πως τον είδες στο ματς του Α΄ γύρου; Τι θεωρείς θα κρίνει την νίκη;
Αλέξης Κρανιώτης: «Η ομάδα του Καρπενησίου είναι μια πάρα πολύ δυνατή και καλή ομάδα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μου. Χρειαζόμαστε την νίκη, για να μείνουμε κοντά στην κορυφή, ενώ το Βελούχι από την μεριά του, για να ξεφύγει ακόμη περισσότερο από τις θέσεις του υποβιβασμού. Στο ματς του πρώτου γύρου ήταν πάρα πολύ καλή και το παιχνίδι κρίθηκε στο ποιος θα έβαζε πρώτος γκολ. Το κατάφερε η ομάδα μου και έτσι περάσαμε από μια δύσκολη έδρα. Η νίκη θα κριθεί όπως και στο ματς του πρώτου γύρου. Κλείνοντας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από την μεριά μου, που με καλέσατε στην σελίδα σας.»

Συνέντευξη: Δημήτρης Κολλημένος