Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Σεμινάριο της ΕΠΣ & ΣΔΠ Αιτωλοακαρνανίας στο Καρπενήσι


3ημερο σεμινάριο διαιτησίας πραγματοποιείται στο Καρπενήσι και συγκεκριμένα στο Hotel Avaris από την Παρασκευή 26 Αυγούστου και ολοκληρώνεται αύριο 28 του μηνός.     
Διοργανώτρια του σεμιναρίου είναι η ΕΠΣ Ν. Αιτωλοακαρνανίας, σε συνεργασία με την Επιτροπή Διαιτησίας τους ΣΔΠ του γειτονικού νομού και συμμετέχουν όλοι οι διαιτητές της δύναμης τους (Περίπου 80 άτομα). Το παρόν δίνουν και μέλη του ΣΔΠ Ευρυτανίας.
Το κόστος διαμονής-διατροφής είναι 60 ευρώ ανά άτομο την ημέρα.

Βραβεύτηκε ο Μπριάκος


Βασικός εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο Γιαννιώτης παρατηρητής, εκπαιδευτής FIFA-UEFA και μέλος της ΚΕΔ/ΕΠΟ Θανάσης Μπριάκος. Η ΕΠΣ και ο ΣΔΠ Αιτωλοακαρνανίας βράβευσε τον Θανάση Μπριακό για την προσφορά του στην διαιτησία και την βοήθεια του προς τους νέους διαιτητές. Παρών είναι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας Τάκης Παπαχρήστος, ο πρώην διαιτητής FIFA, πρώην μέλος της επιτροπής διαιτησίας της UEFA,  παρατηρητής και αρχιδιαιτητής Βασίλης Νικάκης (Και υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου στις προηγούμενες εκλογές) και ο διαιτητής Super League (Επέστρεψε φέτος στους πίνακες της) Δημήτρης Στυλιάρας.