Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Βαριά «καμπάνα» σε Απεραντιακό και Πασσά

Σε ένα ματς που «θύμιζε» φιλικό, με ελάχιστη ένταση και όμως η ομάδα του Απεραντιακού τιμωρήθηκε με μεγάλο χρηματικό πρόστιμο από την ΕΠΟ.
Μιλάμε για την αναμέτρηση στις 3 Απριλίου ανάμεσα σε Απεραντιακό και Μετεώρα Καλαμπάκας. Ο διαιτητής Κέκελος από την Αιτωλοακαρνανία είχε αναγράψει στο φύλλο αγώνα ότι τον εξύβρισαν οπαδοί (Το ματς ζήτημα αν το παρακολούθησαν 20-30 άτομα) του Απεραντιακού. Η Πειθαρχική επιτροπή τιμώρησε τον Απεραντιακό με πρόστιμο 2.500 ευρώ.
Το ίδιο χρηματικό πρόστιμο επιβλήθηκε και στον προπονητή της ομάδας Κώστα Πασσά, ο οποίος θα κληθεί να πληρώσει από την τσέπη του το εξωφρενικό ποσό των 2.500 ευρώ. Επίσης ο Κώστας Πασσά απαγορεύεται να εισέλθει στους αγωνιστικούς χώρους για τους επόμενους 2.5 μήνες. 
Το ματς με την Α.Σ. Τολοφώνα Ερατεινή και με την Θύελλα Πετρωτού θα τα παρακολουθήσει από την κερκίδα.
Τις επόμενες ημέρες αναμένονται και ο κινήσεις της ομάδας, με το ενδεχόμενο της έφεσης να είναι πολύ πιθανό.

Αναλυτικά η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ :

Με την υπ΄αριθμ.200/28-04-2011 απόφασή της, επιβάλλει 1) στο σωματείο ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΣ ΒΑΛΑΩΡΑ χρηματική ποινή δυο χιλιάδων πεντακοσίων (2.500) ευρώ και 2) στον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΑΣΣΑ, βοηθό προπονητή του σωματείου ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΣ ΒΑΛΑΩΡΑ χρηματική ποινή δυο χιλιάδων πεντακοσίων (2.500) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δυόμισι (2½) μήνες. (Αγώνας Δ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΣ ΒΑΛΑΩΡΑ-ΜΕΤΕΩΡΑ 03.04.2011).