Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Τι έκαναν οι Ευρυτάνες εκτός νομού την τελευταία αγωνιστική

Από αυτή την εβδομάδα το “Evrytania Sport” θα σας ενημερώνει για την πορεία στις επαγγελματικές κατηγορίες των δυο Ευρυτάνων ποδοσφαιριστών, που αγωνίζονται σε αυτές. Πρόκειται για τον Γιώργο Γεωργίου του ΟΦΗ και τον Δημήτρη Κατσαδούρο της Ζακύνθου.





Γιώργος Γεωργίου (ΟΦΗ) : Ο 32χρονος Ευρυτάνας κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο στην εντός έδρας νίκη της ομάδας του με 1-0 (Το γκολ ο Παπουλής στο 80΄) επί του Εθνικού Αστέρα για την 27η αγωνιστική της Β΄ Εθνικής. Είχε εξαιρετική παρουσία στα μετόπισθεν των Κρητικών, που είναι στην 3η θέση με 53 βαθμούς και διεκδικούν την άνοδο στην Super League.

Δημήτρης Κατσαδούρος (Ζάκυνθος) : Συμμετείχε σε όλο το 90λεπτο στην νίκη της Ζακύνθου με 1-0 επί του Εθνικού Φιλιππιάδας. Το ματς ήταν για την 27η αγωνιστική του βορείου ομίλου της Β΄ Εθνικής. Από δική του σέντρα προήλθε το νικητήριο γκολ του Μπάστα στο 47΄. Ο 22χρονος Ευρυτάνας παρατηρήθηκε και με την κίτρινη κάρτα συμπληρώνοντας 4 κίτρινες. Οι νησιώτες βρίσκονται στην 11η θέση, έχοντας 31 βαθμούς (1 παραπάνω από την ζώνη του υποβιβασμού).