Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Ντίνος Ζήσιμος : «Θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε πρώτοι στην Ευρυτανία»

Σκόραρε μόλις στο 2ο λεπτό της Κυριακάτικης αναμέτρησης και άνοιξε τον δρόμο στον Απεραντιακό να επιστρέψει στις νίκες μετά από περίπου 2.5 μήνες. Πρόκειται για τον 19χρονο αριστερό μπακ-χαφ Ντίνο Ζήσιμο, ο οποίος μίλησε στο “Evrytania Sport”.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής των Απεραντίων μας μιλάει για την νίκη της ομάδας του μετά από πολύ καιρό και τονίζει ότι πλέον έχει αλλάξει αρκετά το κλίμα στις τάξεις της ομάδας.
Ο Ζήσιμος άνοιξε το σκορ στις δυο νίκες του Απεραντιακού κόντρα στις Φθιωτικές ομάδες. Για τον ίδιο δεν σημαίνει κάτι το γεγονός ότι σκόραρε κόντρα σε ομάδες του τόπου καταγωγής του.
Για τον τελικό της Τετάρτης ο Φθιωτός αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής πιστεύει η ομάδα του πρέπει να τον κερδίσει για να αποδείξει ότι η ομάδα έχει τα πρωτεία φέτος στην Ευρυτανία. Σε κάθε διαφορετικό αποτέλεσμα πιστεύει ότι η χρονιά θα είναι αποτυχημένη.
Ο Ζήσιμος ήταν από τις πρώτες μεταγραφές του Απεραντιακού το καλοκαίρι. Αποκτήθηκε με υποσχετική ενός χρόνου από την Ακαδημία ποδοσφαίρου της Λαμίας. Στο φετινό πρωτάθλημα έχει σκοράρει δυο τέρματα στην πρώτη του παρουσία στην Δ΄ Εθνική.

Evrytania Sport : Ντίνο καλώς ήρθες στην σελίδα μας το Evrytania Sport. Χτες η ομάδα σου επέστρεψε στις νίκες μετά από πολύ καιρό. Θα θέλαμε να μας μιλήσεις για το Κυριακάτικο παιχνίδι με την Λαμία.
Ντίνος Ζήσιμος : Κατ  αρχήν να σας ευχαριστήσω για την πρόσκληση, που μου κάνατε, για την φιλοξενία στην site σας. Το παιχνίδι με την Λαμία έδωσε μια άλλη πνοή στην ομάδα και μια διαφορετική ψυχολογία. Μας έβαλε ξανά στο παιχνίδι για την παραμονή μας. Σίγουρα όμως είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Υπάρχουν ακόμη αρκετά παιχνίδια. Αγωνιζόμαστε εκτός έδρας την επόμενη αγωνιστική στον Πυργετό, θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς θα βάλουμε τα δυνατά μας, για να κερδίσουμε, για να μπούμε πιο δυνατά στο κόλπο της παραμονής. Από εκεί και πέρα βλέπουμε τι θα γίνει.

Evrytania Sport : Μετά από την νίκη κόντρα στην Λαμία βελτιώθηκε το κλίμα στην ομάδα;
Ντίνος Ζήσιμος : Μετά από αρκετές ήττες και μια ισοπαλία με το Λιανοκλάδι το κλίμα δεν ήταν και το καλύτερο. Όλα τα παιδιά προσπαθούμε, η διοίκηση είναι δίπλα μας. Με την αλλαγή προπονητή άλλαξε και η ψυχολογία. Πιστεύω ότι όλα πάνε προς το καλύτερο.

Evrytania Sport : Ως γνωστόν έχεις καταγωγή από την Λαμία. Σκόραρες και σε δυο παιχνίδια κόντρα σε Φθιωτικές ομάδες. Άνοιξες το σκορ και τον δρόμο προς την νίκη στο 3-0 επί της Ένωσης και στο χτεσινό 3-0 κόντρα στην Λαμία. Είναι τυχαίο αυτό το γεγονός;
Ντίνος Ζήσιμος : Πιστεύω ότι είναι τυχαίο περισσότερο, γιατί μου δόθηκαν και άλλες ευκαιρίες να πετύχω και άλλα τέρματα σε άλλους αγώνες. Το ότι πέτυχα γκολ στις Φθιωτικές ομάδες σε εμένα δεν λέει κάτι.

Evrytania Sport : Την Τετάρτη αγωνίζεστε στον τελικό κυπέλλου κόντρα στον ΑΠΟΚ. Αγωνίζεστε με μοναδικό στόχο της κατάκτηση του κυπέλλου.
Ντίνος Ζήσιμος : Το παιχνίδι με τον ΑΠΟΚ δεν δηλώνει τίποτα άλλο, παρά μόνο την ύπαρξη μας στο Ευρυτανικό ποδόσφαιρο. Εάν κερδίσουμε το κύπελλο, που πρέπει να το κερδίσουμε, θα δείξουμε ποιοι είμαστε στο Ευρυτανικό ποδόσφαιρο. Εάν γίνει κάτι και χάσουμε το κύπελλο τότε δεν έχουμε κάνει τίποτα, είναι αποτυχία όλη η χρονιά για μένα. Κερδίζοντας το κύπελλο δείχνουμε ποιοι είμαστε και ότι είμαστε πρώτοι στο χωριό που λένε.

Evrytania Sport : Θα ήθελες να προσθέσεις κάτι άλλο;
Ντίνος Ζήσιμος : Συγχαρητήρια για την προσπάθεια που έχεις κάνει με το site, που μας ενημερώνεις για όλα τα γεγονότα. Και εδώ στην Λαμία αρκετοί το παρακολουθούν. Καλή συνέχεια σε σας και σε μένα.

Συνέντευξη : Παναγιώτης Κολλημένος